O fata trebuie sa castige roBlogFest 2010

logo-2010
Sunt online de ceva vreme și am observat un fenomen, fetele au parte de mult mai multă deschidere, la început – mai ales dacă arată bine.

Toată nevoia mea de a explicita chestia asta pe blog a pornit de la faptul că, timp de 2 ore, marți seara, am făcut live-blogging în timpul prezentării lui David J. Carr, iar el, în articolul lui despre faptul că a fost în România, a menționat doar fetele care au scris despre evenimet, Ela(pe blogul ei, unde a dat link spre blogul meu) și Andra(pe Apprentice.ro).

Avantajele fetelor în online:

  • au mai mulți prieteni pe Facebook – chiar dacă sunt arabi, turci, dubioși, libidinoși, etc.
  • au mai mulți urmăritori pe Twitter – unii bărbați merg pe principiul: ”dacă arată bine, îi dau follow, dacă mai și scrie cât de cât, nu-i dau unfollow imediat”
  • apar în mai multe blogroll-uri – mai ales la băieți, care speră să îi intre în grații în felul ăsta
  • au parte de mai multe comentarii pe blog – iarăși, aici se pot vedea băgătorii de seamă, care ajung să comenteze constant la o bloggăriță pe care o plac 🙂
  • deschidere mai mare în evenimentele din offline – e mult mai simplu pentru ele să socializeze, însă poate fi și un dezavantaj, în momentul în care turma de masculi se transformă din prieteni în pretendenți

Cu toate astea, fetele care scriu constant la noi nu bat recordurile de trafic. Băieții excelează în domeniul ăsta. Fetele tind să fie un pic mai moderate când vine vorba de opinii și de argumentarea lor, pe când un blog scris de un bărbat are inserții mult mai acide în stilul de scris – lucru care prinde foarte bine cititorului nesigur și fără un sistem de referință puternic.

Ajung și la ideea pe care vreau să o pun pe masă, legat de roBlogFest și de premiul pentru cel mai popular blog(categorie la care m-am înscris și eu, mă poți vota aici). Anul ăsta vreau să câștige o fată concursul de ”Cel mai popular blog”. De aceea o să le fac un pic de campanie și încep cu câteva bloguri de fete pe unde mai arunc un ochi:

www.raluk.ro – blog despre coolhunting, recenzii de filme, locuri de ieșit – bun de urmărit când ești în pană de idei și vrei să mergi într-un loc verificat

thcgirl77.wordpress.com – blog personal scris de o arădeancă pe nume Maddy – agitație mare pe acolo

raluxa.com – prințesa urbană, scrie cu un farmec aparte.

sanuca.ro – pe numele ei Sana Nicolau – are o temă de blog simpatică, un stil de scris amuzant, idei interesante, ce să mai, merită 🙂

Ce fete mai știi, care scriu fain și merită să câștige roBlogFestul?

4 thoughts on “O fata trebuie sa castige roBlogFest 2010”

  1. “au parte de mai multe comentarii pe blog – iarăși, aici se pot vedea băgătorii de seamă, care ajung să comenteze constant la o bloggăriță pe care o plac ”
    Touche’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *