Social media can be fun – Sofer de Romania

Ei da, n-am mai scris de jocuri pe social media de la articolul în care făceam praf Farmville pentru că reprezintă un pericol pentru copii şi un funizor de SPAM. De data asta, însă, m-am apucat să încerc un joc nou, marca Apropo Media/Orlando, cu şi despre mersul cu maşina. Am povestit pe blog cum acum 2 săptămâni mi-am cumpărat şi eu un Polo.

Nici nu am simţit cum brusc am devenit mult mai interesat de toate lucrurile legate de maşini, condus, lucruri pe care nu prea dădeam 2 lei înainte. Acum mă uit după piese, probleme, am învăţat să schimb becurile de la stopuri, ştiu că trebuie să verific uleiul şi presiunea la roţi când plec la drum, etc. M-am înregistrat şi pe forumul VW.

În fine, conectat fiind la toate treburile astea, am dat peste Şofer de România, un joc social prin care te dai virtual cu maşina prin Europa. Sper că mecanismul lui de click-based money să nu stârnească un val de mass-uri, mesaje pe Facebook, tweet-uri care să devină enervante 🙂 Până una alta, eu m-am băgat, să văd cum e.

Hai cu maşina şi tu.

4 thoughts on “Social media can be fun – Sofer de Romania”

  1. L-ai ajutat pe titus_k cu 116 bani!
    desi speri ca nu vor fi valuri “de mass-uri, mesaje pe Facebook, tweet-uri care să devină enervante”, nu ai cum sa mergi decat daca platesti si atunci e inevitabil 🙂
    daca ai timp de un vot, te rog
    http://soferderomania.promotor.ro/oana013
    o zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *