Rade ciob de oala sparta :)

Vineri am discutat pe Yahoo Messenger cu Chinezu, pentru care am dat un mini-interviu, în cadrul Goanei dupa Bloggeri, pornită de Nokia România şi în care participăm amîndoi. Îi mulţumesc şi aici de articolul dedicat, de linkuri şi de faptul că şi-a luat nişte timp să ne ia interviu tuturor contracandidaţilor lui. Şi-a făcut şi el nişte material pentru blog, ne-am făcut şi noi un pic de reclamă la el, că doar e cel mai citit din toată lista aia de gonaci după Ovi 🙂

Acum clarificările de rigoare 🙂 :

Strategia mea de promovare din cadrul concursului nu are în niciun moment vreo intenţie de SPAM, aşa cum a pus Cristi, în glumă, în titlu. Am pornit pagina de Facebook Goana după Titus tocmai ca să construiesc o bază de prieteni care sunt cel puţin interesaţi să audă cum pot să mă voteze şi, din care, măcar o parte vor veni să încerce să câştige telefonul mobil.

Vreau să le fac traseul cât mai uşor şi de aceea, toţi cei care au dat like paginii de Facebook, vor primi cate un mesaj în care le voi explica exact modul în care se votează.

Benificii:

– te distrezi după muncă

– câştigi un Nokia N900 sau una din cele 10 căşti de hipster, cu bluetooth de la Nokia, dacă eşti printre primii găsitori

– bonus! – am aflat că Nokia a pregătit şi mai multe surprize pentru toţi cei care vin la Goană(aşa a fost în Mamaia, la ultima goană, unde Ovi a dat premii şi celor care au ajuns mai târziu)

Modul de vot îl pun şi aici încă o dată(merci, Vali):

– intregul procedeu dureaza maxim 3 minute, hai 5 cu indulgenta

Pasul 1: Intri pe https://mail.ovi.com/ si iti faci un cont nou in cazul in care nu esti posesor de nokia si nu ai unul deja facut. Iti activezi contul fie prin varianta e-mailului alternativ, fie prin varianta telefonica.


Pasul 2: Intri in contul de e-mail Ovi proaspat facut si trimiti un e-mail la vreau@goanaovi.ro cu subiect: “Care este primul indiciu?”. La continut poti sa lasi spatiu liber sau sa scrii ca ma sustii (nu e obligatoriu). In cateva secunde vei primi un e-mail care o sa iti confirme ca te-ai inscris in concurs.


Pasul 3: Mergi pe pagina de votare – http://www.goanaovi.ro/?page=votare&subpage=blog – scrii e-mailul tau OVI (adresata@ovi.com) in dreapta in spatiul special creat, apesi pe poza sau pe butonul de votare de sub numele meu.

p.s. Acum că ai votat, meriţi un pic de divertisment. Sursele mele, care nu se divulgă(bine, prieteni comuni ai mei şi ai lui Chinezu pe Facebook) mi-au trimis un mesaj pe care Cristi l-a dat unor conexiuni de-ale lui. Aşa justific şi eu titlul şi te las pe tine să decizi cine face spam, eu sau el 🙂

7 thoughts on “Rade ciob de oala sparta :)”

  1. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

  2. Hai ma ca daca ati divulgat unele, le mai zic si eu :).

    Am facut-o si eu pe aia cu “mass-message” pe facebook. Nu e foarte fructuoasa, dar merita :). Am primit cred ca vreo 3-4-5 voturi in urma massului 🙂

  3. Pingback: Rade ciob de oala sparta :) - Ziarul toateBlogurile.ro
  4. Nu ma retrag! 🙂 Nici in ruptul capului. Abia acum incepe distractia, ca se apropie deadline-ul

  5. Pingback: Tweets that mention Rade ciob de oala sparta :) | Titus Blog -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *