Cum te dai prin casa cu Wii

Mi-am amintit de Wii acum 1 lună, când Rita se lăuda pe Facebook că a primit unul cadou și deja ne gandeam că nu o să o mai scoată nimeni din casă vreo 2-3 luni. În același timp, am primit o propunere interesantă de la www.evomag.ro, să scriu o recenzie despre Wii. Cei care mă cunosc știu că nu am așa ceva acasă(nu că nu mi-aș dori, ci pentru că am investit toți banii în mașină, laptop și iPhone. E pe listă și ăsta), dar nu m-aș fi angrenat la așa ceva dacă nu aș fi fost în iarnă la Snow Explosion.

În hotelul la care stăteam, la etajul clădirii cu restaurantul, aveam așa-numitul Game Room, unde puteam să ne alegem să ne jucăm pe Nintendo Wii, XBox 360, Playstation 2 și alte jocuri mecanice. Evident că majoritatea timpului pe care l-am petrecut acolo a fost la Wii, pentru că auzisem foarte multe lucruri despre aparat, însă nu mai pusesem mâna pe nici unul până atunci.

M-am jucat destul de mult pe Wii Sports: tenis, bowling și baseball. Cred că, dincolo de orice poveste a jocului, mi-a rămas cel mai bine în minte stilul în care am jucat – atât de aproape de realitate încât a doua zi am avut febră musculară și de la Wii (pe lângă febra musculară de pe pârtie). O altă chestie care mi-a plăcut foarte mult a fost navigarea prin meniu, care se face cu telecomanda principală, pe care o îndrepți în direcția în care vrei să se miște cursorul. Durează un pic până te prinzi cât de repede să te miști, dar e foarte fun după.

Se poate juca și de unul singur, dar e mult mai amuzant dacă îl joci în 2 jucători. Wii Sports vine gratuit împreună cu consola pe care o vând cei de la Evomag, alături de Wii MotionPlus.

De Wii MotionPlus n-am ce să povestesc prea mult, pentru că n-am avut ocazia să îl testez încă. Totuși pot să îți recomand o recenzie mișto pe Gizmodo. De acolo am citi că te ajută să faci mișcări mult mai complexe decât ai putea să faci cu telecomanda standard.

Tot la Wii am mai descoperit o chestie mișto – însă mai scumpă și pe care o cumperi separat – simulatorul de ski/snowboard pe Wii Fit:

E unul din cele mai tari jocuri de avut prin casă

3 thoughts on “Cum te dai prin casa cu Wii”

  1. Pingback: Cum te dai prin casa cu Wii - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *