Una mică, de bine, despre RDS

Mai mereu lumea înjură netul de la RDS, că pică din când în când, că nu vin la intervenție prea repede, că se instalează în 1-2-3 luni de la comandă. Nu neg că au dreptate oamenii care se plâng, dar merită să le aplaud o mică inițiativă legată de internet. Întradevăr, nu rezovă problemele lor pe care le știm deja, însă poate să te salveze în multe situații când ai nevoie de net.

Hai că te-am făcut deja curios să afli despre ce e vorba. Marketing-ul de la RDS nu se prea pricepe să poziționeze oferta asta bine, așa că și eu am aflat din întâmplare, de la o casieriță care mi-a zâmbit frumos, că pot să profit de o gratuitate. De pe site-ul lor, îți ia ceva până te prinzi care e ideea cu modemul.

(imagine cu scop ilustrativ, modemul pe care îl am eu e negru cu albastru)

RDS dă modemuri USB de internet mobil gratis, pentru abonații care plătesc 39 lei/luna pe internetul de acasă. N-ai costuri suplimentare în țară, viteza e de 7,2 Mbps/3,6 Mbps în funcție de infrastructură pentru 5 Giga, după care scade la 128kbps(n-ajungi acolo decât dacă torentezi pe mobil, ceea ce e o tâmpenie).

Data viitoare când îți pică netul acasă, bagi modemul USB în calculator și navighezi liniștit.

Bine, e și o șmecherie la mijloc: trebuie să prelungești abonamentul cu 16 luni(nu m-a deranjat, că sunt de 3 ani la ei oricum) și iei modemul în custodie(dacă îl pierzi/strici, plătești 50 euro).

4 thoughts on “Una mică, de bine, despre RDS”

  1. Pingback: Una mică, de bine, despre RDS - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. mi-am luat … face cati bani dai .. adica merge cam nasol – ceva gen dial-up, chiar in centrul bucurestiului. Daca iesi putin din Bucuresti, nu mai ai semnal.

  3. E destul cât să te dai pe net, dacă n-ai wireless în zonă. Nici Orange/Vodafone/Zapp nu merg prea decent dacă ieși din oraș. O să îl testez și pe afară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *