Numarul 4 si filmele – serial

Harry Potter
Image by Pixelsior via Flickr

Am fost joi la film, din nou, la Samsung IMAX în AFI, la invitația Oxygen PR, cărora le mulțumesc pentru faptul că îmi suportă criticile și că mă cheamă în continuare.

Cine mă cunoaște mai bine știe că nu prea înghit nici Harry Potter, nici Twilight, nici SF-urile ușurele. Bine, ultimele pot fi acceptabile în momentul în care vreau să îmi relaxez cortexul și las mintea să zburde.

Filmul – Numărul 4

Efecte speciale mișto, putea fi lejer făcut 3D și atunci te ținea și mai lipit de scaun în momentele în care băieții și fetele bune(cu albastru) se bat cu extratereștii răi(cu roșu). Per ansamblu, povestea e simplă – el e vânat de niște răi, are niște frați ascunși cu care trebuie să se reunească, are puteri de extraterestru pe care și le descoperă treptat, avem și un pic de iubire, un pic de suspans, bătăi, câțiva monștri și clișee de liceu american cât cuprinde.

E un film de văzut cu băieții dau like blondelor(sunt două în film, a vorbit Costin despre ele).

Serial gata pregătit

Numărul 4 a fost făcut ca să poată duce 3-4 părți viitoare, în cazul în care filmul va avea succes(și are deja). Acum se întâlnesc doar 4 cu 6, deci mai sunt de găsit 7,8 și 9, pentru că 1, 2 și 3 au murit. Dacă n-ai înțeles despre ce e vorba, vezi trailerul de mai jos:

Filmul a avut premiera pe 18.02.2011, așa că îl poți vedea la cinema deja. Din nou, filmul e mai mult de văzut cu copiii.

Au scris mai bine decât mine: Nihasa,MalditaAurasMarie-Jeanne, Raluxa, Costin, Piticu, Auraș și Chinezu

Enhanced by Zemanta

7 thoughts on “Numarul 4 si filmele – serial”

  1. atata tot – filmul are deja succes – locul 2 la incasarile de weekend. Deci o sa vedem cat de curand partea a 2-a, a 3-a si poate un teaser pentru 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *