Sunt ambasador Ziborian si ma bucur de statutul meu :)

Zibo.ro, universul online al copiilor, a decis in conformitate cu Principiile Zibo urmatoarele:

Dl. Titus Capilnean este numit
Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Zibo.ro.

Urmare a contributiei deosebite in promovarea actiunilor Zibo.ro, dl. Titus Capilnean primeste acest titlu onorific odata cu calde multumiri ziboriene.

Dl. Titus Capilnean este imputernicit sa reprezinte Zibo.ro oriunde crede de cuviinta, putand sa acorde pasaport ziborian oricui doreste, in conformitate cu Principiile Zibo. Poate vorbi in numele Zibo.ro, incheia parteneriate si initia actiuni specifice care sa sprijine crearea universului online al copiilor.

Ziboriti si va bucurati,
Pe Titus sa-l salutati!

Și eu îi salut pe calea asta pe cei de la Zibo și le mulțumesc încă o dată pentru titlul și onoruri. Mi-a plăcut mult de tot campania lor și o voi susține ori de câte ori o vor face. Tipul ăsta de exerciții pot să aducă generațiile mai tinere și mai credule pe căile cele corecte, departe de televizor și mai aproape de cultură și educație. Dacă social media și online-ul poate să facă ceva bine în privința asta, atunci să o facă.

În general, nu-s fan cauze sociale, dar aici m-a lovit drept la suflet.

Bravo și abia aștept să scriu despre rezultate.

p.s. și Chinezu e ambasador

2 thoughts on “Sunt ambasador Ziborian si ma bucur de statutul meu :)”

  1. @Stefan Murgeanu: Stefan, tu primesti titlul de ambasador; nu de alta, dar ai fost printre putinii care ne-au raspuns la mesajele noastre pe Twitter.
    Multumiri ziboriene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *