Un preview pentru Kung Fu Panda 2 și sneak preview pentru Puss in Boots

Am descoperit de ceva vreme, cam de când mă invită fetele de la Oxygen PR la film, că îmi plac animațiile 3D într-un mare fel. Chiar dacă n-am văzut Kung Fu Panda 1, am primit de la Ro Image niște clipuri cu partea a doua a filmului, mai precis Kung Fu Panda 2 – în format IMAX 3D. Premiera e pe 11 iunie.

Kung Fu Panda 2 from Titus Capilnean on Vimeo.

În Kung Fu Panda 2, Po îşi trăieşte visul ca Războinicul Dragon, apărând Valea Păcii alături de prietenii săi, maeştrii kung fu, Cei Cinci Furioşi. Dar viaţa nemaipomenită a lui Po este acum ameninţată de apariţia unui super-ticălos care plănuieşte să folosească o armă ultrasecretă pentru ca să cucerească China şi să distrugă arta kung fu. Po trebuie acum să caute în trecutul său şi să scoată la iveală secretele misterioasei sale origini. Numai aşa va reuşi să descătuşeze forţele de care are nevoie.

Vocile: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Gary Oldman, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Victor Garber

Ah, da și personajul meu preferat e deja Călugărițul:

Călugăriţă este cel mai mic dintre cei cinci, dar n-o să recunoscă niciodată aşa ceva. Piticul are complexul napoleonic aşa cum scrie la manual: e puternic, iute la mînie şi gata să se bată la cea mai neînsemnată jignire. Nimic nu-i poate strecura frica în inimioara lu curajoasă… în afară, poate, de o femelă-călugăriţă.

Stilul de luptă al CĂLUGĂRIŢEI

Stilul tradiţional al Călugăriţei e rapid, calculat, prompt şi precis. Statura mică şi viteza incredibil de mare îl fac aproape invizibil pentru oponenţii săi, un avantaj pe care îl foloseşte cu mare efect. În plus, Călugăriţa posedă o forţă nemaipomenit de mare, mult mai mare decît ai ghici dacă socoteşti după mărimea lui. Picioarele sale din faţă extrem de puternice, precum şi cele din spate, cu care face salturi mortale pentru inamic (sau, cum le numeşte Po, “chestiuţele”) sînt armele sale defensive.

Restul de personaje:

Ție care îți place?

p.s. toate informațiile astea le-am obținut de la Ro Film, pentru că am întrebat și am cerut detalii.

p.p.s uite și sneak preview-ul la Puss in Boots, revin cu detalii în alt articol:

2 thoughts on “Un preview pentru Kung Fu Panda 2 și sneak preview pentru Puss in Boots”

  1. Ador filmele de desene animate chiar daca nu mai sunt la varsta copilariei. Nu stiu din ce cauza dar par mereu sa aiba un buget mai mare si sa fie realizate foarte frumos.
    Pe de alta parte nu suport desnele animitate de acum(de pe tv) care sunt si urat desenate si au si subiecte idioate.

  2. Dap, desenele din ziua de azi de la tv sunt o mizerie, nu mai invata copiii nimic. Noi ne doream sa fim copiii din Captain Planet, aia da educatie misto prin TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *