Internship in PR la The Practice – povesti cu oameni de zapada

Una din cele mai titrate agenții de PR de la noi, The Practice(Winner at SABRE Awards, Cannes Lions, IPRA Golden World Awards, European Excellence Awards and many more), vrea să ia fix 2 interni până la finele anului. Pentru că, se știe, în publicitate și PR trebuie să știi să te bați cu deadline-urile scurte, așa e și aici.

Până pe miercuri seară, pe 26 Octombrie, dacă îți face cu ochiul un stagiu de practică în agenție, trebuie să urmezi pașii briefului de mai jos.

Internshipul(1 noiembrie-23 decembrie 2011) se adresează tinerilor din ultimul an de facultate sau proaspăt absolvenți.

Pe lângă experiență, curaj și multe lecții bune, cel mai receptiv și îndrăzneț intern va fi răsplătit cu 500 RON. Celălalt va fi recompensat cu cărți esențiale de comunicare.

Al doilea sezon al internshipului începe pe 1 noiembrie, dată de la care vom sta alături de cei doi interni la bine și la greu până pe 23 decembrie.

Aspiranții trebuie să trimită CV-ul la adresa seasoned(at)thepractice.ro, alături de răspunsul la următoarele teme:

  1. Ziua Mondială a Oamenilor de Zăpadă se sărbătorește în fiecare an, pe 18 ianuarie în toată lumea – gândește-te la o campanie de promovare a acestei zile în rândul copiilor și adolescenlților din România (target: 4-16 ani), care să conțină         Strategia de PR, Conceptul creativ al campaniei, Implementare, Timing, Rezultate așteptate.
  2. Sigur ai un om din industrie pe care îl apreciezi. Spune-le cine e și 3 calități pe care le admiri cel mai mult la el. (nu, nu eu, nu, nu cineva din grupul Leo Burnett, fii original(ă))
  3. Spune-le ceva care să ne dea de gândit. (Nu mai mult de o frază)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *