Vii cu startup-ul in urmatoarele 3 zile, iti iei banii

Dacă ar fi așa de simplu, am fi cu toții antreprenori și oameni de afaceri. Cu toate astea, competiția Startup Challenge de la How To Web, la care poți să te înscrii până pe 20 Octombrie, cu un Elevator Pitch și formularul ăsta completat.

Ce trebuie să știi înainte de înscrierie:

– compania trebuie să fie pornită de mai puțin de 2 ani

– vii din piața locală, dar ai ambiții pentru piața mondială

– trebuie să ai un produs gata făcut, funcțional, testabil la conferință

– trebuie să nu fi primit deja vreo finanțare de tip Venture Capital

La ce o să se uite juriul: publicul țintă și dimensiunea pieței pe care acționezi, modul în care identifici problemele și dezvoltarea bazei de date cu clienți, soluția și tehnologia folosită, strategiile de business, echipa, modelul de business și fezabilitate, respectiv impact internațional.

Juriul o să aleagă 10 finalișit. Cei 10 vor fi invitați la eveniment, vor avea 5 minute să își prezinte afacerea în conferință, un spațiu dedicat în cadrul How To Web, în zona Startup Challenge. Și o reducere de 50% la al doilea bilet achiziționat. Primul e gratis.

Mie mi se pare tare până și posibilitatea de a-ți fi analizat business-ul de oameni cu multă experiență în domeniul startup-urilor de online. Dacă intri în primii 10, e deja un prim feedback pentru faptul că ești pe drumul cel bun. Nu te costă mare lucru să candidezi – un clip de 5 minute și un formular și poți să te alegi cu niște bani de dezvoltare a afacerii.

Pentru omul obișnuit, care nu are încă un business, How To Web e o ocazie faină să vadă cum își pornesc oamenii afacerile online, care sunt modelele la de anul ăsta, care sunt tendințele, ce vinde, ce nu. În plus, vin oameni importanți și evenimentul e o ocazie excelentă să mai pui o întrebare, să schimbi un contact.

Deci ne vedem la How To Web?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *