La ce foloseste Pinterest: pinblogging

Deși era în prim plan pe afară, la noi nu prea a prins Pinterest. Am auzit de ea abia recent, când am și cerut invitație pentru cont. La prima vedere, pare un del.icio.us restricționat doar pentru imagini și clipuri(mai puțin cele de pe Vimeo, se pare), așa că nu-i dădeam mari șansă să mă prindă.

Cu toate astea, mi-am instalat butonul de Pin It și, citind Google Reader ieri dimineață, mi-am dat seama de utilitatea pe care ar putea-o avea Pinterest. Nu știu dacă ai citit, dar în 2012, informația cu cea mai mare trecere va fi cea prezentată în format infografic. Ei, exact pentru filtrarea și colecționarea de infografice o să folosesc eu Pinterest.

Îi zic Pinblogging.

Alte posibile utilizări: colecții de poze, colecții de produse care-ți plac, colecții de postere etc.

P.S. pentru comentatorii inteligenți dau invitații pentru Pinterest.com

15 thoughts on “La ce foloseste Pinterest: pinblogging”

  1. Same here. Nu am rezistat pe el, nu ma tine in priza. Are multe bug-uri si nici nu descopera toate fotografiile. Tot pentru infografice l-as folosi. :-)

  2. E mișto că poți să vezi care infografice prind și care nu. Plus că sunt organizate excelent în Board. Ce bugguri ai văzut?

  3. Tot pentru infografice, postere și chestii folositoare în materie de design și publicitate am intrat și eu pe Pinterest.

    Apoi am cerut o invitație și mi-am băgat nasul pe acolo. E puțin bug-uită dar merită.

    Singurul lucru care mă enervează e că atunci când te înscrii îți dă automat follow la lista de prieteni din facebook care au și ei cont pe Pinterest și îți dă și autofollow la străini care au aceleași interese comune cu ale tale.

  4. Mhm, ești băiat de treabă și-mi dai și mie o invitație, te rog?

    La prima vedere, arată cute și cuddly ca tumblr.com. Cred că mi-ar mai economisi din sutele de bookmarkuri pe care le salvez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *