Niște știri interesante de la Butterfly Media Group

Acum ceva vreme descopeream un nou blog de agenție. Se pare că, spre deosebire de mulți alții, s-au ținut de el și dau știri interesante despre social media și o fac săptămânal.

De data asta vorbesc de spam prin Promoted posts, ROI, de inutilitatea SEO, despre faptul că Facebook a început să șteargă cover photos care nu-s conforme cu termenii și condițiile rețelei. Lucruri de citit, din punctul meu de vedere.

Mai multe aici.

 

5 thoughts on “Niște știri interesante de la Butterfly Media Group”

  1. Titus,

    te rog frumos sa-i zici si tu lui Robert Lazar sa-si argumenteze afirmatiile, mai ales pe cele de tipul “nu dati banii pe SEO”. inteleg ca asa i s-a zis sa scrie, insa este penibil cu “SEO ii face rau brand-ului”.

    Eu inteleg ca vor sa isi promoveze serviciile, insa nu cred ca e normal sa incurajam agentiile care fac afirmatii nefondate sau spun ca toate serviciile de marketing care nu-s in oferta lor sunt proaste.

    E o lipsa de profesionalism si poate nu vrei sa te asociezi cu asta.

    Multumesc

  2. Citește, pls, cu atenție ce a scris despre SEO ”e posibil să faci rău brandului. Asta pentru că mulţi clienţi vor doar să apară primii în motoarele de căutare, fără să pună accent pe conţinut şi pe oameni.”

    E mare diferență între ce ai zis tu și ce a scris el.

    SEO is useless fără conținut, UX pe site, un sistem de lead management șamd.

    E mai mare lipsă de profesionalism să ataci o agenție așa cum ai făcut-o tu acum.

    Come on, puteai să le dai un mail, au contact pe site, respectiv zonă de comentarii pe blog.

  3. Titus,

    Diferenta dintre formularea mea si formularea lor nu este relevanta pentru ca ceea ce va retine orice client va fi textul roz bonbon si bolduit “Nu mai cheltui banii pe SEO!”

    Lipsa de profesionalism este la mine pentru ca mi-am permis sa las un comentariu pe un blog de agentie? :)) Sincer, nu cred. Social Media era si despre conversatie, nu?

    Mie mi se pare ca acea afirmatie dezinformeaza si mi-am spus parerea. Se pare ca tie nu ti se pare normal sa comentam pe blogurile de agentie altfel decat de bine.

    E ok sa ai alta parere. Eu doar ti-am transmis un alt punct de vedere.

    Multumesc.

  4. De când e blogul meu blog de agenție? 🙂 Hai, te rog, relax, că nu a zis nimeni nimic de tine.

    Conversația e deschisă. Important e să o purtăm pe un ton normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *