Diferența pe care o face internetul

37344331Suntem toți de acord că internetul e plin de mizerii, de spam și de lucruri inutile, că ajunge să ocupe câteodată prea mult timp din viață, nelăsând loc pentru offline.

Pe de altă parte, nu aș fi putut să țin legătura cu atât de mulți oameni faini fără Facebook, Gmail, Viber, Instagram, fără blog sau chiar fără Twitter. N-aș fi putut lucra ceea ce lucrez la corporație, n-aș fi putut să am acces la un MBA în Londra sau să îmi fac rezervările în China sau în Statele Unite de unul singur. N-aș fi putut să îmi rezerv bilet spre Zurich într-o pauză de curs la HULT sau să văd cum e vremea la mare pe 18. You get the point.

Dacă mai aud pe vreunul că zice că netul e nașpa, îi dau linkul ăsta de nu se vede.

p.s. da, e ultima zi de concediu 🙂

6 thoughts on “Diferența pe care o face internetul”

  1. Titus, please
    Io aud foarte rar spre aproape deloc pe cineva zicand ca „netul e naspa”.
    Vezi tu, netul, ca si electricitatea, apa calda sau caile ferate, e o retea de utilitate publica.
    Problema e cine si ce face cu netu’ asta. Ca si electriciattea, poate fi folosit pentu a ilumina sate din Paupua – Noua Guinee sau a vana carasi pe balta cu firele de la baterie.

  2. În grupurile de hipsteri e la modă să te plângi de net între o postare pe Facebook și o poză pe Instagram.

  3. Daca nu era internet-ul, nu puteam sa o ajut pe nevasta-mea, la telefon, sa gaseasca un magazin intr-un mall. Noroc ca mall-ul avea pagina de web cu planul etajelor si magazinele.

    E de azi :)

  4. @dan Da, am citit chiar atunci când a apărut. Nu internetul e problema, e modul în care e folosit. Problema de comunicare/lene/sport/greutate/muncă era a individului, nu internetul era de vină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *