Am făcut duș la Universitate

Dușul de la universitateAseară am făcut imprudența de a conduce prin piața Universității cu geamul lăsat. Era puțin mai răcoare, mergea.

Veneam liniștit dinspre Unirii, trecusem de semaforul de la ieșirea din pasaj și mă îndreptam spre rondul de la Universitate. Opresc la semafor și, după nici 2 secunde, mă trezesc stropit de țâșnitoarea de pe margine. Noroc că am apucat să închid geamul, pentru că la scurt timp a mai venit una la fel de puternică, așa că jumătate de mașină a primit un duș gratis de la instalațiile de apă pentru gazon.

Nu mai zic de faptul că jumătate din stradă era constant udată și de apa irosită.

Facem și noi ceva, domnilor primari (general, de sector, de cine o ține stropitoarea), să nu mai ajungă apa pe carosabil și pe mașini?

4 thoughts on “Am făcut duș la Universitate”

  1. pai vezi ma daca te dai cu decapotabila? :))

    eu am trecut bine mersi pe acolo.

    Bonus. n-ai ce sa faci, ca vin tiganii si le strica.

    punem paznici la stropitori?

  2. Cum adică le strică? Vin țiganii și zic: ”Hai mă, să trollăm șoferii, mânca-țe-aș, întoarcem stropitoarele și îi udăm pe micuți”?

  3. Daca sunt cele din rond de la Universitate ma indoiesc ca cineva va putea face ceva. Acolo se intalnesc toate sectoarele Bucurestiului, iti dai seama ce usor va fi sa paseze responsabilitatea. Nici nu mi-e clar cum au pus aspersoarele acolo, a luat fiecare primar cate 2 si cate 10 metri de furtun? :))

  4. No man’s land. Bun, deci e de mers cu geamurile închise când sunt pornite aspersoarele(habar n-aveam că se numesc așa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *