BTL agresiv

Vineri seara am fost la Motoare cu Flavi, Anca, Stefan, Bobo, Sergiu, Demi, Zlamp, Atena si Diana. Lasand la o parte faptul ca ne-am adunat toti abia pe la 20:45, cand ora initial stabilita era 19:30, ne-am pus frumos la o masa si la o bere.

La un moment dat, au aparut la intrare cam 6 fete imbracate in albastru, cu tablete electronice. Gata! Promotie la tigari, toata lumea scoate pachetele pe masa si asteapta zambind. Fetele erau de la Winston. Ajunge intr-un final la masa noastra una dintre fete, Mara.

Vede pachetul de Winston la capul mesei si ii da fratelui meu o bricheta pentru fidelitate(desi tigarile nu erau ale lui 🙂 ). Partea cea mai tare vine abia acum. Mara mai vede 2 pachete pe masa, Kent si Pall Mall si le propune posesorilor un schimb al pachetelor aproape fumate cu niste pachete Winston nedesfacute, la alegere.
In mod evident, baietii s-au sesizat imediat, nu numai ca au dat pachetele, dar le-au dat cu o singura tigara inauntru. Restul le-au palmat

.

Am intrebat-o pe Mara daca lucreaza printr-o agentie, insa proiectul de marketing vine direct din JTI.

Frumoasa mostra de concurenta neloiala si marketing de gherila.

Mesajul e : “Iti facem o favoare si iti aruncam pachetele de tigari care nu sunt de la noi si iti dam in locul lor tigarile noastre”

🙂

2 thoughts on “BTL agresiv”

  1. am mai intalnit promotii in cluburi, dar nici chiar asa, sa iti ceara pachetul aproape gol si sa iti dea unul de-al lor plin 🙂

    ase, daca m-am lasat, nu mai sunt in tema – observ doar ocazional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *