Top Reclame – Castigatorii Clio 2009

Azi s-au anuntat oficial castigatorii premiilor Clio 2009, pe portalul IqAds.ro.

Coca Cola – reclama din biblioteca – senzual si inedit in acelasi timp, una din cele mai bune reclame la Coca Cola din ultima vreme

Audi – impresioneaza prin gimnastica, realizare artistica, dinamism si mesajul – toate angrenajele trebuie sa functioneze perfect pentru un mecanism reusit.

Skittles – Piniata, sau cum trebuie sa iti faci rost de punga de bombonele de la aparatul de jos si sa nu discriminezi colegul ciudat din birou, chiar daca arata ca o piniata plina cu dulciuri. Frumos mesaj,nu?

Flashmob-ul T-Mobile din Londra – oamenii sunt surprinis in gara in momentul in care se da drumul la muzica tare si lumea incepe sa danseze peste tot. Un efect frumos realizat, mai ales ca a fost anuntat prin SMS catre abonatii T-Mobile.

O reclama la pasta de dinti Crest a castigat prin cinism mai degraba decat prin mesaj. “Poti sa spui orice cu un zambet”, char daca darami singurul loc de joaca pentru copii…

Astea sunt doar cateva dintre castigatoare. Am ales sa le pun cele care le-am considerat eu cele mai bune dintre cele mai bune.

Restul pe iqads.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *