IAA Young Professionals

De ieri seara sunt membru International Advertising Association Young Professionals sau IAA YP, pe scurt.

IAA YP e un program IAA, prezent in 12 tari, in care industria de marketing si comunicare a atins o maturitate care sa ii permita existenta.

“IAA YP România s-a înfiinţat într-o zi cu ploaie, după două dezbateri intense, cu cappuccino şi bere într-o cafenea din centru, în prezenţa accidentală a lui John Griffiths, care s-a oprit din durmul spre o petrecere pur românească.

De ce IAA YP?

  • networking
  • dezvoltare personala si profesionala
  • evenimente
  • experiente
  • voluntariat 🙂

Luni seara, pe la 19, am ajuns la sediul IAA din Calea Victoriei – incinta teatrului ACT, etajul 3. In sala de conferinte era deja lume stransa si, printre ei, Alexandra, cu care ma cunoscusem la AIESEC University cu un an inainte – ce mica e lumea…

Timp de 1h si jumatate am fost trecuti prin prezent, evenimente anterioare si viitoare ale IAA YP(ca da, cu asta se ocupa in mare IAA YP) si prin cateva proiecte interne – website, studiu intern, content pentru site-ul iaa.ro, colaborarea cu alte ong-uri, etc.

Am cunoscut membri vechi ai programului. Si pe cei noi. Am vazut multa lume de la ASJC(Asociatia studentilor la jurnalism si comunicare), lume care lucreaza deja in industria de marcomm sau care doar aspira sa lucreze acolo.

Am completat o coala(ca nu pot sa ii spun contract 🙂 ) cu datele noastre personale si ni s-a atribuit un “buddy” dintre membri mai vechi. E interesant sa vezi cum anumite sisteme din lumea ONG Student se transfera si mai departe in lumea profesionista.

Deja avem primul proiect, joi – 14 Mai la IAA House, Marketing Innovation Conference – detalii

p.s. Intrarea in IAA YP se face destul de simplu si oricine e interesat si dispus sa faca mici eforturi pentru beneficiile de mai sus, poate aplica la contactyp@iaa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *