Prostia omeneasca la Unirii sus – etaj 4

Azi am fost din pacate sus la Unirea, la etajul 4. E un loc destul de ok, daca vrei sa mananci ceva scurt si sa stai la wireless. Pute usor a mancare si a tigara, ca toata lumea fumeaza peste tot, desi semnele sunt evidente ca e interzis.

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre atitudini si comportamente cum vezi numai la noi in tara. E duminica seara si angajatele de la curatenie sau ceva de genul s-au gandit ca e timpul sa isi faca de cap. Desi era plin de client la ora 21 in restaurante.

Ce au facut?

S-au certat si s-au pocnit femeile de la curatenie, s-au batut cu ketchup si s-au alergat peste tot. Unele mai tinere cu alaea mai batrane. Toate injurau ca la usa cortului. Erau cateva vedete – doua distinse tinere, care se luasera la harta cu una mai batrana. Cica i-ar fi umplut de ketchup parul.

Una peste alta, faceau galagie, alergau pe acolo, se ascundeau una de alta, parca erai la circ.

Cireasa de pe tort a fost cand tanara in tricou rosu, cu o voce ragusita de bautura si tigari, imi trage laptopul din priza.

Eu socat.

Tanara vocifereaza: “Ordinele lui Adamescu, du-te la etajul 5 si vorbeste cu el daca nu iti convine”.

Ma uit la fiinta in timp ce incerca sa imi explice ca cica sta ude dimineata acolo si nu consum nimic. De aia si-a permis sa atinga proprietatea mea care e de 3 ori cat salariul ei.

Inainte cu 20 min. luasem de la Spring Time o salata, o apa si o cafea. N-am mai stat la discutii cu proasta. Dar va recomand cu caldura sa nu mergeti la Unirea la etajul 4.

Dezamagit de locul ala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *