9 cățeluși – un anunț inedit

sursa FOTO(doar cu scop estetic, nu știu cum arată cei 9 micuți)
Am primit mesajul pe mail de la Oana și am ramas impresionat mai ales prin modul în care e scris – o campanie socială foarte frumos formulată.
Ma gândesc că poate dintre voi, se va găsi cineva cu o casă sau cu un apartament mai mare, care să îi adopte pe ăștia mici.
Îi vrea cineva?
Om bun, noi fiind micutzi, nu am dori sa te santajam emotional, insa adevarul trist e ca tu ai ramas singura noastra sansa de supravietuire.

Suntem 9 catzelushi grasuni, frumosi foc si singuri pe lume. Am fost gasiti de un baiat milos intr-o balta pe o ploaie infernala, uzi si fara ochi in noaptea friguroasa si plina de pericole.

Ne-am fi gasit cu siguranta un sfarsit oribil daca el nu ne-ar fi luat acasa unde, impotriva sfaturilor intregii familii, ne-a hranit cu biberon si lapte special la fiecare cateva ore, ziua si in miez de noapte, a spalat dupa noi si ne-a adapostit intr-un lighenash.

Mai apoi, am primit chiar si o mama-surogat eroina, o catzelusha care a venit tocmai din Dragomiresti pana in centrul Bucurestiului ca sa ne alapteze, chiar daca mai hranise deja 3 serii de pui si nu ne-a putut ajuta decat cu cateva picaturi de lapte.

Acum suntem cazati (in secret) in uscatoria de la ultimul etaj al blocului, cu tot cu catzelusha noastra adoptiva, si crestem pe zi ce trece, facandu-ne tot mai frumosi.

Din pacate devenim din ce in ce mai grasi si mai galagiosi, riscand sa fim descoperiti (atat noi, cat si salvatorul nostru) de vecinii haini si reclamagii.

Stapanul nostru va pleca in concediu in curand (pe 7 iulie) si, daca nu ne adopti, vom muri cu siguranta!

Ar fi pacat de norocul pe care l-am avut pana acum sa ne lasi .. Suntem 8 fetite si 1 baiat, culori alb, negru si crem; suntem cuminti si nepretentiosi – nu vrem altceva decat o farfurioara cu terci, un patutz ferit de frig si putina dragoste. Promitem ca nu vei regreta: o sa-ti oferim in schimb toata inima noastra de catzelushi. Te asteptam, nu ignora mesajul nostru,

Cu drag, 9 catzelushi
frumosi, norocosi si curajosi. 😉

Daca ne poti iubi un pic, suna la telefonul 0722 139 181 sau 0771 673 706 sau scrie-ne pe e-mail la adresa dominic_negrici@yahoo.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *