Ocolul în jurul lumii prin AIESEC București

Am intrat azi pe comunicatedepresa.ro și am dat peste comunicatul începerii recrutării de vară pentru internshipuri internaționale prin AIESEC București.

Vara aceasta AIESEC Bucuresti lanseaza noi oportunitati pentru tinerii care isi doresc o experienta profesionala intr-un mediu international. In cadrul unei noi editii a “Programului de Internship-uri la nivel global” sunt recrutati studentii absolventi ai ciclului de licenta si masteranzii. Acestia se pot inscrie pe site-ul http://recruitment.aiesec.ro/ pana pe data de 30 iulie 2009.

Da, aveți 30 de zile să vă înscrieți în una din cele mai mari organizații de tineri din lume – prezentă în peste 100 de țări, cu peste 40.000 de membri, pe întreg mapamondul.

M-am gândit ca în loc sa elogiez, ca tot omu și membrul cand vorbește despre un loc drag, mai bine vă arăt locuri în care puteți citi despre oameni care au fost prin programul Exchange sau Global Internships:

One thought on “Ocolul în jurul lumii prin AIESEC București”

  1. Noi incepem un program de traineeship pentru profesori tineri/studenti la limbi straine pentru a veni si in ajutorul companiilor care ar avea nevoie de instruire in domeniu, dar nu au fonduri acum. Pe de alta parte, ajutam si tinerii profesionisti care doresc sa isi inceapa o cariera ca trainer de limbi straine. Consideram ca acest traineeship va fi mult mai eficient decat asa numitele stagii de practica (din modulele pedagogice) – cu atat mai mult cu cat cei care sunt introdusi in proiect vor participa si la training online de Business English, acest lucru ajutandu-i pe profesorii de engleza sa isi obtina “a doua specializare” intr-un domeniu din ce in ce mai cerut. Poate si universitatile vor prealua initiativa noastra si se vor gandi la ajutorul acordat firmelor, si poate obtin si ceva sponsorizari in schimb- cu revenirea vremurilor bune, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *