Agentia anului la ADOR – hai sa o vezi

Peste doar câteva zile poți să cunoști oamenii care stau în spatele agenției anului de la ADOR 2009, cei din stafful Graffitti BBDO.

Graffiti BBDO este Agenţia anului la ADOR, cu 13 premii, dintre care 3 aur, 7 argint şi 3 bronz. Graffiti a fost agenţia cu cele mai multe lucrări în concurs – 56. Prin comparaţie, cel mai apropiat număr de înscrieri l-a avut Propaganda – 26.

Despre Graffiti BBDO

Graffiti BBDO este prima agenţie de publicitate înfiinţată în România, parte din reteaua BBDO Worldwide, cea mai premiată reţea de comunicare din lume în 2008.

Graffiti BBDO este unul din liderii pieţei locale de specialitate. Portofoliul de premii pentru creaţie şi eficienţă în comunicare, expertiza profesionistilor şi setul de valori pe care le impune grupul BBDO confirmă standardul serviciilor integrate pe care agenţia le livrează clienţilor săi.

Ei sunt partenerii Școlii de Comunicare, din cadrul AIESEC University. Alături de ei, vor mai lua parte la eveniment BrandStalk, Action Global Communication, Doncafe și Leo Burnett.

Evenimentul, aflat la a 4 a editie, va reuni deopotriva reprezentati ai companiilor de top din mediul de afaceri bucurestean si tineri dornici sa inteleaga mai bine mecanismele care pun in miscare marile companii.

AIESEC University va avea loc intre 25 septembrie si 4 octombrie in Bucuresti si se va desfasura sub sloganul “Care tu esti tu?”.

Prin intermediul workshopurilor, al discutiilor libere si al activitatilor practice, trainerii le vor raspunde tinerilor la intrebari referitoare la responsabilitatea sociala, comunicare, finante, resurse umane, vanzari si negociere. Prin interactiunea cu profesionisti din aceste domenii, tinerii se pot conecta interactiv si realist la tendintele actuale ale mediului economic.

Mai sunt mai puțin de două zile de înscriere la AIESEC University. Dacă ești student sau vei fi student, înscrie-te acum.

One thought on “Agentia anului la ADOR – hai sa o vezi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *