Ziua de repetitii TEDx – Miercuri

Nebunia TEDxBucharest pe final

imagini de Alex Spineanu

un articol scris de Andra Costache

Ora 09:00, Sebi, Andrei, Adi si Alex suna la interfonul de la CNDB. Aveau de instalat tot ce-ti poti inchipui de la cabluri si prelungitoare pana la proiectoare. In 2 ore incepea repetitia.

Ma intalnesc pe drum cu Sandra Pralong, pasind cu eleganta spre TNB, poate mai entuziasmata decat mine 🙂 Ii arat spatiul si ne indreptam spre Sala Ronda: agitatie mare. Fiecare din oamenii prezenti, de la sunetisti , fotografi, vorbitorii pana la echipa, isi proiecta, in felul lui, ceea ce cu ochii mintii deja vedea viu.

imagini de Alex Spineanu

Cerinte, probleme, solutii, idei noi…totul se imbina intr-o agitatie de nedescris, pana cand cate unul din speakeri incepea repetitia. Atunci pe mine ma treceau fiori. Temerile si nesiguranta se topeau in pasiunea cu care fiecare dintre ei isi spunea povestea. Alexandra Nechita ne-a spus povestea ei si ne transmite o lectie de viata pentru parinti, Bogdan Naumovici ne arata rezistenta, iar Mircea Tudor ne dezvaluie Roboscan. Acestia fiind doar o mica parte din sirul de 13 vorbitori de la TEDxBucharest.

Daca poate, trecand zilnic prin sirul nesfarsit de task-uri, am mai uitat sa gustam magia…azi ne-am dat seama cum spiritul TED transpare prin fiecare caramida care construieste TEDxBucharest.

imagini de Alex Spineanu

Dupa mai multe discutii si planificari, am lasat Centrul National al Dansului gol si in tacere. Se pregateste si el…in 12 ore se va transforma in gazda TEDxBucharest.

Cam astea au fost sentimentele și senzațiile de la repetiții. Mâine e the real thing! 🙂

Nu uitați! Va fi live pe Twitter – #tedxbucharest și acum și pe spixii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *