Reactii – organizatorii Iarmaroc 2010 si-au cerut scuze

vinyl_shape_iarmaroc_logoAm găsit din întâmplare pe Feeder.ro un articol care se cocea de mai multă vreme. Organizatorii Iarmaroc 2010 și-au cerut oficial scuze de la participanți, artiști, expozanți, de la toată lumea. Cel mai relevant citat e următorul:

Organizatorii Iarmaroc Fest 2010 dezmint zvonurile conform carora vreun artist strain a fost uitat in aeroport. Toti artistii straini au concertat, cu exceptia sarbilor Kal, Groove Orchestra si Tripcycle, care nu au mai putut ajunge si a artistului Al Blayney, la scena Zoo Project. Au fost anulate concertele romanilor Vasile Seicaru si Maria Gheorghiu cu Paul Arva, la scena Folk si seturile DJilor romani de la scena Selectro. Tot din cauza ploii, scena de Chill Out, cu hamace, nu a mai putut fi amenajata.

“Ploaia ne-a intarziat planurile, am fost abandonati de furnizori pe ultima suta de metri, ne-am lovit de neseriozitate si chiar de furt, iar intr-un final am pierdut controlul organizarii. Ne asumam vina si ne straduim sa platim toate datoriile catre terti. Lectia invatata se va vedea in viitoarele editii Iarmaroc”, spune Alex Craciun, unul dintre organizatorii Iarmaroc Fest 2010.

restul pe Feeder

Din păcate, se pare că au ieșit pe minus. Better luck next year!

Felicitări pentru curajul de a ieși public și a recunoaște greșelile făcute la festival, mai ales după avalanșa de comentarii, articole și discuții negative despre ce s-a întâmplat anul ăsta. Chiar aseară discutam despre modul în care trebuie să intervii în social media, în momentul în care ești pus în fața unor critici. Nu știu în ce măsură au fost sau nu organizatorii cei care au apărat/combătut cu vehemență orice critică, deși ar fi interesant de aflat, pentru că nu e neapărat o tactică bună. În schimb, articolul ăsta e de apreciat.

Sunt curios câți organizatori de evenimente ar fi făcut la fel.

Lista de cârcotași: 1, 2(comentariu), 3(mai multe comentarii) și mă opresc aici, pentru că nu ei sunt importanți, ci cei care au reușit totuși să se distreze pe acolo 🙂

LE: unde apar paranteze, mă refeream strict la comentarii, nu la articole

13 thoughts on “Reactii – organizatorii Iarmaroc 2010 si-au cerut scuze”

  1. As prefera sa nu folosesti “lista de carcotasi”, ci mai degraba “lista de reactii”.
    Una e carcoteala gratuita, altceva e o paralela intre ce se comunica si ce gasesti, urmat de feedback si cateva idei pt la anul. Cel putin in cazul meu

  2. n-am zis că e gratuită, ci că e cârcoteală, bazată pe câteva ore de festival. dacă stăteai până duminică, nu era cârcoteală 🙂

  3. Prima zi mi-a ajuns pt restul weekend-ului. Iar din comentariile de pe bloguri am observat ca n-am prea pierdut nimic, la Iarmaroc se pare ca a fost chiar mai rau dupa ce am plecat eu …
    Alegerea a fost a mea sa raman doar in prima zi, articolul a fost doar pt prima zi.
    Deci argumentul tau nu prea sta in picioare

  4. ba chiar te contrazic. sâmbătă și duminică a fost foarte ok, spre fain de tot, cald, concerte, lume

  5. Uau, exprimarea parerilor noastre = carcoteala. Atunci exprimarea parerii tale = pupincurism?
    Trist…
    Si ma retrag aici, pacat ca am vazut pingback-ul.

  6. Sara, citește paranteza(si linkul merge în comentarii, la cârcotaș) – am scris de comentarii ca sunt cârcoteli, articolul tău e foarte ok, echilibrat 🙂

  7. Multumim ca va cereti scuze. avem o singura problema…..Pretul de 150 de ron nu includea, oare sa ne bucuram de toti artistii??? De ce nu am stiut ca nu mai vin??? Daca voi crede-ti ca ne puteti imbata cu rahatul asta de comunicat va inselati amarnic. Expozitiile promise erau 4, a se citi PATRU. De ce cand se cereau lamuriri treceati pe langa noi razand fad, cu sticlele de vodka in mana, si cu 2- 3 oameni de la securitate de gat??? de ce bagati iarba de la ora 21.00, EXACT in momentul in care organizarea era pierduta sau se mai putea face ceva???S-a pastrat CURATENIA???FUCK OFF BAH!!!erau munti de gunoaie! daca a-ti promis ca faceti hamace, ca sunt 14 scene, ca vin nush cati artisti, noi pt aia am platit! daca nu au venit atunci ati mintit si tre sa ne dati banii inapoi! Ploaia v-a intarziat planurile???wtf? ploua de o saptamana? nu v-ati dat seama?Organizatorii Iarmaroc fest dezmint si ””””zvonurile”””” cum ca Raku a facut scandal ca nu si-a primit banii? ca Tippa Irie nu a mai vrut sa iasa din hotel pt ca cei responsabili si-au inchis telefoanele si el nu a primit banii???Mai dezmint si cumva zvonul ca voi nu a-ti unit nimic, nici o scena, si marele vostru exemplu “scena Hip -Hop” a fost facuta, acoperita si refacuta de artisti, pt voi erati hai hui???ca a fost ideea artistilor si ca ei si-au facut singuri scena???Care sunt acei unii dintre distribuitori si furnizori ca aveati unul singur, ca la toate evenimentele de gen, nu poti lucra cu mai multi distribuitori pe bautura pt ca asa e contractul…so….care unii distribuitori??Poate barmanii, in momentul in care cereai o bere, nu iti dadeau o sticla de vodka sa iti pui singur sau poate nu le ascundeau in iarba???ha???a, scuze ,erau barmanii vostrii si nu puteti sa mai spuneti ca a-ti furat voi, ca nu e etic !! si, stiu sigur, din surse sigure. NU A EXISTAT NICI UN FOND DE COPERTINE AND SHIT! speram sa nu mai faceti nici un iarmaroc, voi fumati-va capul si vindeti iarba ca macar asta am vazut ca stiti sa faceti!

    Citeste mai mult: Iarmaroc Fest isi cere scuze oficial pentru esecul de acum o saptamana | Bestmusic.ro

  8. nu ati vandut droguri destule? ce ? toata lumea stie mamulus este unul dintre dealerii vostrii de droguri impreuna cu ioana!!! nu s-a vandut ca anul trecut deci????

  9. monic si gino(adica una si aceeasi persoana, care nu prea stie sa faca spam), a fost mai curat decat la un stuffstock sau la un liberty parade. biletul era 100 daca ti-l luai dinainte 🙂 problema mea cu comentariile voastre(ale tale) e ca acuzati fara dovezi(cel putin la nivel de neplata artistilor si legat de traficul de droguri).

    o sa las comentariile oricum, ca n-ai injurat. doar ca sa isi dea seama lumea cat de lame esti(probabil ca reprezinti bestmusic, ca altfel nu lasai adresa lor in comment)

  10. e tare ca sunt si inainte si acum aceleasi persoane care fac o poveste si dau copy paste pe toate articolele peste tot sunteti deja plictisitori ,get a life

  11. Gata, nu mai las hater-ii sa comenteze, prea multe acuzatii pe minut = report as spam. Vrei sa comentezi, o faci decent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *