5 saptamani cu balonul prin Romania

Bine, deja a plecat caravana, până m-am apucat eu să scriu articolul ăsta. Acum se îndreaptă spre Sibiu, respeciv Braşov, unde vor ajunge pe 4-5 Septembrie.

Urmăreşte baloanele Orange pe Facebook şi Twitter

Acum hai sa povestim puţin despre ce e vorba. 2 jurnalişti de la Adevărul s-au urcat în baloane şi se plimbă prin ţară, prin 10 oraşe, susţinuţi de Orange Romania, care le-au dat baloane(unul portocaliu şi unul negru) şi o să îi însoţească pe drum. O să stea câte două zile în fiecare oraş de pe drum şi o să facă poze cu România văzută de sus.

Program complet:

Sibiu, Braşov – 4-5 septembrie
Alba Iulia, Bacău – 11-12 septembrie
Arad, Piatra Neamţ – 18-19 septembrie
Baia Mare, Suceava – 25-26 septembrie
Oradea, Târgu Mureş – 2-3 octombrie

Pe parcurs, poţi să te înscrii în concurs şi să câştigi un loc în nacelă, pentru un tur cu balonul prin aer:

cum poţi câştiga

Vino la orice Orange shop sau Orange store din oraşele în care va ajunge caravana noastră, completează talonul de participare până vineri şi în weekend poţi admira oraşul de sus. Un fotograf va surprinde în imagini aventura ta cu balonul, iar pozele le vei putea găsi în pagina Orange România de pe Facebook.

Fă şi tu fotografii cât mai originale cu balonul Orange, postează-le apoi pe www.facebook.com/orangeromania şi convinge-ţi prietenii să le voteze. Adună cât mai multe like-uri şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti.

Transportul până la Bucureşti şi înapoi este asigurat de Orange.

În Bucureşti, ieri am fost, alături de Arhi, Ciubotaru, Minxiee, Ionuţ, Nihasa, Alex şi Florin la evenimentul de lansare în Herăstrău a baloanelor cu care o să se zboare.

Am mâncat, am băut şi am făcut poze Herăstrăului schimbat de cele 2 baloane mari, ancorate de câte patru copaci. După ce ne-am ales balonul, m-am urcat cu Minxieee şi ne-am ridicat în aer câteva minute, cât să ne dăm seama cât de mişto se simte un drum scurt pe bază de aer cald.



Nici nu simţi cum te ridici în aer sau cum aterizezi, pentru că totul se face treptat şi lin, cu ajutorul curenţilor de aer. La final am primit cadou un balon (în formă de fluture), cartea 5 săptămâni în balon, a lui Jules Verne, evident, şi un set de odihnă în timpul călătoriilor, pentru când nu citesc ceva pe drum.

Nu puteam să ratez ocazia asta, mai ales că până acum am bifat săritul cu paraşuta. Urmează bungee 🙂

p.s. Dacă ai peste 1,75, capul jos că te arzi 🙂

5 thoughts on “5 saptamani cu balonul prin Romania”

  1. Pingback: Tweets that mention 5 saptamani cu balonul prin Romania | Titus Blog -- Topsy.com
  2. Pingback: 5 saptamani cu balonul prin Romania - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *