Nu e bine sa intarzii – am fugit dupa Ovi

Aseară am fost la prima goană după Ovi 2.0, de la Tineretului, până la Aviatorilor, de unde am luat-o spre debarcader, lângă pavilionul H. În mod normal, trebuia să ajung și eu, ca tot omul, la 6 fără 10 în zona în care trebuia să primim primul indiciu ca să îl putem găsi pe Ovi Guy. Evident că nu s-a întâmplat așa și am ajuns cu vreo 10-15 minute întârziere, din cauza unui șofer personal care s-a mișcat mai greu 🙂 Și acum îmi amintesc tonul fetei care m-a întâmpinat – ”Colegii tăi sunt cu vreo 10 minute înaintea ta…”.

M-am luat cu introducerea și n-am povestit care e treaba cu goana asta. Nokia a pus și anul trecut și anul ăsta la bătaie niște telefoane mobile(în 2010 e un Nokia N900, de pe care am făcut live blogging la Mobile Marketing Conference). Telefoanele poți să le câștigi dacă îl găsești pe Ovi, un tip misterios, despre care afli doar indicii.

Așa, acum că am clarificat treaba cu goana, să îți povestesc ce ar fi trebuit să fac, ca să am vreo șansă la telefonul din etapa asta(e prima etapă, pentru următoarele urmărește site-ul de concurs).

În primul rând, ia ceva confortabil în picioare. Eu m-am dus în șlapi și n-a fost deloc ușor să merg în pas alergător prin Herăstrău, până la lac. Excepția a fost câștigătorul, care a venit în costum, direct de la bancă 🙂

Apoi, drumul cel mai scurt e cel mai bun. Hai cu mașina sau mergi cu metroul până la punctul următor de pe traseu. Din păcate, n-ai nicio șansă cu bicicleta.

Uită-te după fetele cu tricou alb, care sunt acolo să te ajute – dacă nu ți-e clar unde trebuie să mergi, mai bine mai întrebi încă o dată.

GPS-ul ajută mult de tot, așa te duci pe ruta cea mai simplă și mai rapidă.

Nu te sfii să întrebi prin zonă de Ovi, cel mai probabil lumea de acolo o să te direcționeze spre locul unde e agitația cu concursul.

Una peste alta, am învățat câte ceva tura asta, ca să îl pot găsi eu primul pe Ovi data viitoare. Așa cum ziceam și mai sus, dățile viitoare se stabilesc prin vot, una la mare, una în țară și ultima vine tot în București. Ca să votezi, trebuie să urmezi instrucțiunile de aici. Votează Maramureș, că vreau să alerg după Ovi prin orașul meu.

p.s. poze de la goană poți vedea aici

3 thoughts on “Nu e bine sa intarzii – am fugit dupa Ovi”

  1. Pingback: Nu e bine sa intarzii – am fugit dupa Ovi - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *