De ce TEDxBucharest e un eveniment la care trebuie sa participi

Vineri se întâmplă ceva tare de tot, vin 12+1 oameni care au avut câte cel puțin o idee extraordinară. În 18 minute, la TEDxBucharest, Cătălin Ștefănescu, Raluca van Staden, Arnoud Raskin, Andrei Roșu și alții povestesc ideile lor care merită date mai departe, în compania a peste 500 de invitați care își doresc să se înconjoare cu spiritul TED.

Azi e ultima zi în care poți să îți mai iei bilet la TEDxBucharest 2010, care are loc vineri, 15 Octombrie, la Crystal Palace Ballrooms, adică aici. Biletul costă 100 dolari și este garanția unei experiențe foarte mișto, atât din punct de vedere al discursurilor, cât și al atmosferei de acolo, a potolului și a cocktailului de după eveniment. O să iasă mișto.

Și ca să demonstrăm că suntem siguri că o să se întâmple asta, anul acesta spre deosebire de anul trecut, avem live streaming.

Însă nu o facem ca toată lumea, pentru că nu e în stilul TED. Împreună cu Hostway, folosind tehnologie Microsoft, vom avea parte de primul live stream HD din România.

Ce înseamnă asta?

  • ai acces la un live-stream de calitate maximă
  • poți să schimbi camera pe care o vizionezi
  • ai acces la întreaga înregistrare în timp real
  • poți să vezi transmisia și pe Android/iPhone/iPad/Windows Phone

Cool, huh? Așa că intră pe www.tedxbucharest.com și înscrie-te, e ultima zi.

Dacă nu, ne vedem virtual pe live stream. Și pe Facebook, pe pagina dedicată – aici sau pe Twitter, cu ajutorul contului nostru și a hashtag-ului #tedxbucharest2010

2 thoughts on “De ce TEDxBucharest e un eveniment la care trebuie sa participi”

  1. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » De ce TEDxBucharest e un eveniment la care trebuie sa participi -- Topsy.com
  2. Pingback: De ce TEDxBucharest e un eveniment la care trebuie sa participi - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *