Golden Drum 2010 vazut prin blog

Acum două săptămâni mă decideam să completez un formular ca să pot fi eligibil pentru o acreditare la unul din cele mai mari și mai importante festivaluri de publicitate din Europa Centrală și de Est, Golden Drum.

Despre Golden Drum 2010, ediția cu numărul 17:

Golden Drum festival – international advertising festival and media meeting which brings together hundreds of experts in advertising, public relations and the media.

“The future of advertising has been questioned. Regardless of what cynics say, our industry is about to enter a golden period.”
Sir John Hegarty, key-note speaker at the Golden Drum 2010 Creative Academy

Luni, 20 Septembrie, am primit un email în care scria că mi s-a aprobat cererea de acreditare. Eram la Orange Online Meetup și nu îmi venea să cred că organizatorii mi-au acceptat cererea de acreditare cu ajutorul acestui blog.

Cineva mă întreba acum câtva timp câți bani am scos din blog. Dacă ar fi să adun toate evenimentele, întâlnirile și excursiile făcute cu ajutorul blogului probabil că mi-ar da o sumă de 4 cifre în euro, și asta în doar primul an și ceva de blogging mai serios. Lăsând gluma la o parte, am mai aflat ceva.

Sunt singurul blogger acreditat din România care merge la Golden Drum

Urmărește blogul meu de pe 6 Octombrie, până pe 9 Octombrie, ca să afli care sunt cele mai noi idei din publicitate, cele mai bune proiecte de PR, Online, TV, Radio, Presă, OOH din Europa și din lume. Voi participa la toate sesiunile din cadrul conferinței(bine, unde vor fi două în paralel, nu pot să mă clonez) și voi scrie live, în fiecare zi, cele mai importante detalii. Unde nu voi putea să fac live blogging, cu siguranță voi publica un rezumat și câteva fotografii.

Tema de anul acesta a festivalului este reconstrucția, în ton cu ceea ce se întâmplă în întreaga lume în una din cele mai afectate industrii de criza globală. Abia aștept să văd ce au de spus liderii agențiilor mari din Europa despre direcțiile în care o ia advertising-ul în 2011. Un motiv în plus să fiu acolo.

În afară de faptul că am acces la întreaga conferință, în 3 dintre zilele festivalului, voi participa la mese rotunde, în timpul prânzului cu:

On Thursday, 7th of October at 13.00 in Sunset restaurant in Grand Hotel Bernardin on lunch with Ms. Emma Wilkie and Mr. Franco Moretti,

On Friday, 8th of October at 13.00 in Sunset restaurant in Grand Hotel Bernardin on lunch with Mr. Akira Kagami and

on Saturday, 9th of October at 13.00 in Sunset restaurant in Grand Hotel Bernardin on lunch with Mr. Giorgio Brenna.

Emma Wilkei – Publisher – The Gunn Reportdetalii
Franco Moretti – Președinte ADC*E și Creative Director la Leo Burnett Italia – detalii
Akira Kagami – Global Creative Director Dentsu, Japonia, una din cele mai premiate agentii din Asia – detalii
Giorgio Brenna – Chairman și CEO pe Europa de Vest la Leo Burnett – detalii

Dacă vrei să urmărești întregul program și să vezi cine când vorbește și despre ce, descarcă de aici formatul Google Calendar/Outlook Calendar

Deci nu voi fi în țară de pe 5 până pe 10 Octombrie, însă răspund la emailuri, vorbesc pe Twitter și Facebook, în măsura în care o să am acces la internet, la fața locului.

p.s. nu subestimați puterea couchsurfingului

p.p.s. materialele pe care le voi publica nu pot fi preluate decât strict cu acordul meu și în urma unei discuții prealabile, în care stabilim costuri și beneficii.

3 thoughts on “Golden Drum 2010 vazut prin blog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *