Cum va arăta Titusblogul în 2011

Am decis să răspund la lepșele care mi se pasează. Ultima, ca și cea de dinaintea ei, a venit de la Haotik și presupune să scriu cam ce îmi doresc sau îmi propun să fac cu blogul în 2011.

După ce m-am tot gândit și am analizat ce e cel mai important pentru Titusblog.net în 2011, dincolo de creșteri pe trafic, comentarii, campanii, vreau să cresc influența pe care o are blogul pe domeniul comunicării online.

Influența o să o declin în training-uri de social media și online pe care le voi mai ține, prin întrebările pe care le voi publica pe blog și la care voi găsi răspunsul de la cititorii blogului(adică și tu) și prin campaniile pe care le voi derula sau nu pe blog.

Îmi mai propun pentru la anul și câteva guest post-uri pe alte bloguri de comunicare online și nu numai, dar și să găzduiesc articole interesante pe blogul meu, scrise de oameni care nu au încă blog, dar vor să încerce 1-2 subiecte(evident din comunicare online, social media sau publicitate).

În direcța asta o să amenajez o pagină specială prin care o să pot primi articole. Cred că e bine să spun de pe acum stilul în care o să accept articolele pe blog.

Le voi accepta doar pe cele corecte și coerente din punct de vedere al utilizării limbii române. Normal, nu o să mă doară mâna să corectez un typo, însă textele analfabete cad din start.

Articolul trebuie să aibă o idee centrală și cel puțin 2-3 argumente pe care să se susțină ideea. Nu scrie un talmeșbalmeș, că nu se înțelege nimic după aia din articol.

Adaugă cel puțin un link către o imagine pe care vrei să o introduci în articol – face cât 1000 de cuvinte.

Nu propune articole – reclamă. Astea costă și vorbim pe privat despre cât și cum.

Pentru 2011 nu-mi propun mai mult trafic, mai mulți followeri, mai mulți prieteni pe Facebook.

Toate astea vin, dacă îmi propun să cresc calitatea articolelor pe care le scriu aici.

One thought on “Cum va arăta Titusblogul în 2011”

  1. Pingback: Cum va arăta Titusblogul în 2011 - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *