Îmi cer scuze

Îmi cer scuze pentru spam-ul pe care l-am cauzat în ultimele 3 săptămâni prin blog, Facebook, Twitter și, în unele cazuri, la telefon sau pe messenger.

Am făcut un experiment, am participat la un concurs de bloggeri care avea drept criterii niște cifre – comentarii, like-uri, retweeturi și afișări.

Este exact tipul de concurs pe care l-am condamnat pe blog(mai precis cel de like-uri pe Facebook).

Motivul pentru care am participat este că am vrut să văd dacă este posibil să strâng suficiente reacții de la cititori, urmăritori și prieteni încât să mă bat cu marii participanți la concursuri.

N-am reușit, însă am văzut, de data asta definitiv, cât de greșite sunt tipurile acestea de mecanisme de concurs.

Dau un singur exemplu – cu 363 de like-uri pe Facebook să strângi doar 1000 de vizitatori unici? Cam irelevantă promovarea în stilul ăsta.

Îți mulțumesc pentru că nu mi-ai dat delete din reader, unfollow, unfriend sau block în perioada asta și promit că nu voi mai participa niciodată la tipul ăsta de concursuri cu tituscapilnean.ro.

4 thoughts on “Îmi cer scuze”

  1. Pingback: Îmi cer scuze - Ziarul toateBlogurile.ro
  2. Din moment ce motoarele de cautare incep sa tina cont de facebook si twitter nu cred ca va mai fi la fel de irelevanta. Acele like-uri oricum vor creste sansele ca noutatile sa apara la sectiunea Top News pe langa Recent News unde apare tot.

  3. Nu văd ce legătură au motoarele de căutare cu Like-urile de pe Facebook, atâta timp cât Facebook nu și-a deschis fluxul de informații pentru spider-e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *