Cum sa te angajezi cu profilul de LinkedIn, pe www.concediaza-ti-seful.ro

Image representing LinkedIn as depicted in Cru...
Image via CrunchBase

La finalul anului trecut am promis că încep să scriu Guest Post-uri mai organizat și mai serios anul ăsta. Zis și făcut.

Primul meu guest post publicat în 2011 este la Ștefan Murgeanu și se numește ”Cum să te angajezi folosind profilul de LinkedIn”.

Sumar:

Nu mai cred de vreo 2 ani în CV-ul clasic, ținut în format Word, Europass. Nu te scoate în evidență cu nimic, ești doar unul din ceilalți oameni care își caută job, iar ochiul HR-ului rămâne neimpresionat. LinkedIn e un tool foarte bun pentru două lucruri:(citește în continuare)

Lectură plăcută și dacă vrei să scrii pe Titusblog, trimite-mi articolul aici!

Enhanced by Zemanta

6 thoughts on “Cum sa te angajezi cu profilul de LinkedIn, pe www.concediaza-ti-seful.ro”

  1. Pingback: Tweets that mention Titus Blog » Cum sa te angajezi cu profilul de LinkedIn, pe www.concediaza-ti-seful.ro -- Topsy.com
  2. Am gasit postarea dvs. pe blogul domnului Stefan Murgeanu, pe care il citesc cu interes atunci cand timpul imi permite. Mi-am permis sa va recomand pe site-ul meu, http://www.angajez.biz (pagina http://angajez.biz/locuri-de-munca/utilizarea-retelelor-sociale).
    Daca sunteti interesat, sunteti oricand binevenit cu articole pe http://www.angajez.biz (veti fi mentionat ca autor, voi posta un link spre site-ul dvs., etc., vom face totul asa cum “e frumos”)

  3. V-am urmat sfatul (sa fac “altceva”, pentru a “opri ochiul” angajatorului asupra mea, pentru a ma detasa din multime. Am cumparat domeniul http://www.farcasgelu.eu si am inceput sa realizez un fel de “CV online” mai deosebit. Sper sa-mi reuseasca, acum sunt doar la inceput, scriu si rescriu primele pagini.

  4. Felicitări și baftă! V-aș recomanda să vă definiți ce vreți să faceți exact cu site-ul(să obțineți clienți noi, să obțineți un nou job etc.), pentru că va fi mult mai ușor să scrieți toate informațiile.

  5. Acum scriu primele randuri si concep structura site-ului. Fac si refac…stiti cum este…pentru a fi cat mai complet, dar in acelasi timp cat mai simplu de folosit si mai usor de retinut informatiile.
    In aceasta prima etapa, atat structura site-ului cat si continutul sunt extrem de “volatile”, se schimba permanent.
    Pentru usurinta in utilizare cred ca o sa pastrez structura unui C.V. clasic, dar o sa profit si de avantajele faptului ca exista un intreg site web dedicat in intregime acestui subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *