Cum să transmiţi acelaşi mesaj despre tine pe Facebook, Twitter şi Blog (pe blogul lui Gabriel)

Dacă mă întreba cineva treaba asta acum 2 ani, mi-era foarte greu să dau un răspuns coerent și argumentat. Acum, însă, uitându-mă înapoi, am învățat majoritatea lucrurilor din mers, alături de câteva sfaturi esențiale de la câțiva oameni care m-au urmărit și sper că încă mă mai urmăresc cu atenție.

Brand-ul personal sau mesajul(central) pe care îl transmiți despre tine prin toate canalele de comunicare de care dispui, atât pe internet, cât și offline, ține de modul în care ești construit.

Dacă ești încă tânăr, îți vine greu să vezi în ce direcție vrei să îndrepți brandul, pentru că nu ai încă un domeniu foarte bine definit în care vrei să crești. În situația asta, cel mai bine e să stai tu cu tine și să afli exact care sunt primele 2-3 domenii de care vrei să îți legi numele, brandul și comunicare ta online, ca să poți să ai un mesaj coerent în social media.

Altfel, dacă ai o carieră deja începută într-un domeniu, atunci e mult mai ușor să definești prezența ta online pe Twitter, Facebook și Blog.(citește restul aici, pe blogul lui Gabi)

M-am apucat serios de guest posting și îmi place.

Enhanced by Zemanta

One thought on “Cum să transmiţi acelaşi mesaj despre tine pe Facebook, Twitter şi Blog (pe blogul lui Gabriel)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *