Doru Panaitescu are clienti de dat

Știu că mă citesc oameni care lucrează în agenții de online, de când am mai scris despre cei care fac campanii pe bloguri, plus alte ocazii mai vechi.

În plus, cred că mă citesc și oameni care se pricep la online, web copywriting, administrare de conturi de social media(chiar și pentru firme mici/medii), deci pentru voi semnalez următorul articol:

daca esti agentie interactiva, agentie de research, agentie de media, agentie de PR, agentie specializata pe Social Media sau Google Ads, publisher, sau orice alt tip de furnizor pentru piata de publicitate online, da-mi o prezentare de 3-5 pagini .ppt (merge si .pdf).

Oamenii au nevoie de voi. Anul trecut, la unul din cursuri, una din clientele mele, mare directoare de marketing, mi-a marturisit ca pana la curs, credea ca o singura regie se ocupa de toate site-urile romanesti. Trecand peste stupefactia de rigoare, am realizat ca totusi voi, cei ce ma cititi, nu sunteti inca suficient de vizibili, lumea nu stie de voi si voi stati cu capacitatea de lucru nefolosita.

Asa ca voi include cateva detalii despre compania ta intr-un modul nou, de prezentare a pietei cu lantul trofic aferent. Primii veniti, primii care vor fi recomandati si care vor lua leaduri grase de la mine. Rugamintea mea este sa treceti maxim trei lucruri la care excelati pe piata (nu vreau sa vad agentii care fac orice).

Stiti sa faceti silent Social Media presence? Scrieti asta. Stiti sa faceti Google Ads? Foarte bine. Stiti sa faceti reseach online? Excelent? Stiti sa faceti copywriting web. Bagati mare.

Ati inteles ideea. Astept reactii pe doru at marketeer punct ro cu mentiunea “pentru modulul de prezentare a pietei de publicitate online”.

Sper să îl ajutați pe Doru să își completeze lista de furnizori de servicii web.

One thought on “Doru Panaitescu are clienti de dat”

  1. “mare directoare de marketing, mi-a marturisit ca pana la curs, credea ca o singura regie se ocupa de toate site-urile romanesti”

    Absolventa de ASE, mare plantatoare in ceva ferma virtuala, tocitoare de scaune prin cluburi si mega consumatoare de “vibe” nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *