Vizita virtuala la Salonul Auto International de la Frankfurt 2011

Unul din lucrurile care îmi plac cel mai mult despre internet este că poți să ajungi ușor în locuri pe care altfel n-ai putea să le vezi fără planificare, efort, timp și bani.

Mai nou, de când mi-am luat prima mașină, treaba asta cu industria auto a început să mă intereseze din ce în ce mai mult. Nu din perspectiva de pasionat/geek, cât din perspectiva de consumator vreau să știu cât mai multe despre branduri și mașini, pentru că vreau să pot face cele mai bune alegeri, atunci când cumpăr un autovehicul(am luat deja cea mai bună decizie, povestesc cu altă ocazie).

Unul din locurile care îmbină ce am zis în primlele două paragrafe este Salonul Auto de la Frankfurt 2011, care are loc între 15 și 25 Septembrie, adică exact în perioada asta. Producătorii s-au întrecut care mai de care să profite de ocazie și să lanseze știri, concepte, modele noi.

Exemplul meu preferat – Audi:

În afară de materialele astea video și multe fotografii pe site-ul oficial al Salonului Auto de la Frankfurt, îmi mai plac și tururile virtuale din standurile producătorilor și brandurilor.

Dau tot Audi ca exemplu, dar și Ford. Am mai văzut și Dacia acolo, însă cu siguranță nu sunt doar cele 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *