Te trimit la Aventurile lui TinTin in 3D la IMAX Cotroceni

Update: Pam-pam, conform criteriilor de concurs, câștigătorii sunt: Anda Stanciulescu și Lucica Radu. Felicitări, aveți email de la mine!

Se știe că sunt client deja fidel la Cinema City, însă mai ales la IMAX, la filmele 3D din AFI Palace Cotroceni. Am tot scris despre filmele la care am fost, iar acum am ceva pentru voi, cititorii acestui blog. Mai toată blogosfera are deja câte un concurs cu invitații la film, așa că putem foarte bine să umplem sala IMAX cu cititori de bloguri.

Despre Aventurile lui TinTin(3D IMAX)

Bazat pe celebrele şi îndrăgitele personaje create de Hergé, filmul urmăreşte aventurile unui tânăr şi îndrăzneţ reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) şi ale credinciosului său câine Snowy. Din clipa în care Tintin devine posesorul unei machete de vapor care ascunde un secret bine păstrat de secole, Ivan Ivanovitch Sakharine – un individ ticălos şi diabolic – porneşte pe urmele lui. Sakharine (interpretat de Daniel Craig) este convins că Tintin a furat nepreţuita comoară a unui pirat pe nume Red Rackham. Cu ajutorul lui Snowy, al isteţului dar  impulsivului Căpitan Haddock (interpretat de Andy Serkis) şi al detectivilor Thompson şi Thomson (Simon Pegg şi Nick Frost), Tintin va străbate jumătate de mapamond, într-o cursă nebunească, în căutarea Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar şi un vechi blestem.

Pe scurt, e un treasure hunt simpatic, care arată foarte bine în 3D.

Ce trebuie să faci ca să vii la film?

Trebuie să participi la concursul de pe blogul meu până luni seară, 24 Octombrie 2011, la ora 20:00.

Completează formularul de mai jos, prin care te abonezi la articolele de pe blog și lasă un comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea: Dacă TinTin ar scrie un articol pe blogul meu, care ar fi subiectul acestuia?

Introdu adresa ta de: Powered by FeedBurner

Atenție, emailul cu care lași comentariul trebuie să corespundă cu cel cu care te abonezi la blog!

Cele mai interesante 2 comentarii primesc câte o invitație dublă la film, pe 26 Octombrie, în avanpremieră!

În loc de încheiere, trailerul filmului:

7 thoughts on “Te trimit la Aventurile lui TinTin in 3D la IMAX Cotroceni”

  1. Daca TinTin ar scrie un articol pe acest blog, mai mult ca sigur ar fi vorba despre ultimul gadget de navigatie care sa-l ajute sa descopere Licornul. Si, cu siguranta, l-ar fi testat deja si ne-ar fi impartasit aventura la care a luat parte, poate chiar mai palpitanta decat cea pe care o traieste in film.

  2. Daca TinTin ar scrie un articol pe blog-ul tau, sigur s-ar intitula “Un omagiu adus jocurilor video” pentru ca asa vad eu intregul film si asta cred ca a dorit si Spielberg sa fie: un omagiu adus celui care l-a scris.
    Daca cumva ma insel, as dori sa mi se arate asta miercuri, la avanpremiera.

    Have a nice( what is left out of it) weekend! :)

  3. TinTin cred ca ar putea scrie un articol pe acest blog despre cat de fascinanta este viata unui detectiv aflat in cautarea unor comori, despre vointa, aventura, suspans si curaj, tot ce avem nevoie si noi in aceasta viata :))

  4. Daca TinTin ar scrie un articol pe blog-ul tau, subiectul acestuia ar fi cu siguranta legat de “Comunicarea online in lumea SF-ului”. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *