O faptă bună, un zâmbet nou

De cele mai multe ori poți să faci fapte bune cu eforturi mici. Un ajutor, un cuvânt bun, o încurajare, o atenție sau un zâmbet pot să facă diferența în cazurile cele mai neașteptate.

Amintește-ți de câte ori ai fost obosit, trist sau stresat. Ce te-a scos cel mai bine din starea de rău? Ce ți-a făcut bine? Zâmbetul unui prieten, zâmbetul persoanei iubite. Un zâmbet cald te face să uiți de probleme și să privești lumea cu mai mult optimism.

Pregătește-te pentru luni, pentru că atunci începe un concurs prin care poți să readuci zâmbetul pe buzele unui bunic, unei mame, unui unchi sau unei străbunici care are nevoie de implanturi dentare. Vreau să mă ajuți să am cea mai mare echipă, să ajungem în finală împreună și tot împreună să oferim un zâmbet nou cuiva care are nevoie.

Dacă știi pe cineva care are mare nevoie de implanturi dentare și nu poate să își permită să își facă, atunci lasă-mi un comentariu și de luni încolo ne luptăm pentru recăpătarea zâmbetului respectiv.

E simplu, facem o faptă bună împreună. De aceea m-am implicat în inițiativa celor de la Dentestet – Re-Zâmbește, prin care vor să ajute o persoană să zâmbească din nou, printr-un tratament de implant dentar, în valoare de 5000 de euro. Campania se numește ”Alege corect din prima” și începe de pe 27 Februarie, adică de luni (detalii aici).

Share și un bonus!

4 thoughts on “O faptă bună, un zâmbet nou”

  1. Place tare intiativa si o salut cu caldura!Mama mea e o invatoare frumoasa si apreciata. De catva timp insa zambetul ei nu mai e la fel si mi-as dori sa fie ea cea care are parte de un zambet nou :) Ar fi genial sa se si intample :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *