Pune umarul la reconstructia breslei de relatii publice in Romania

Am primit pe email un chestionar de la ARRP(Asociația Română de Relații Publice). Mă invită să iau parte la studiul lor privind activitatea pe care ar trebui să o aibă în viitor.

Vă invit și eu, la rândul meu, dacă lucrați în PR, atât în agenții, cât și în companii, la stat sau în mediul universitar, să completați chestionarul lor și să puneți umărul la reconstrucția asociației ce reprezintă breasla relațiilor publice la noi în țară.

Redau mai jos mesajul:

(…)ARRP va invita sa luati parte la cercetarea cu privire la rolul Asociatiei si la beneficiile apartenentei la Asociatie, care se desfasoara in perioada 10 – 29 februarie 2012.

Chestionarul se adreseaza atat membrilor actuali ai ARRP, cat si potentialilor membri, scopul cercetarii fiind acela de a regandi misiunea, obiectivele si activitatea ARRP in functie de necesitatile actuale ale practicienilor din companii, agentii, institutii publice, ONGuri si ale cadrelor didactice din Romania. Completarea chestionarului dureaza mai putin de 10 minute, iar raspunsurile oferite sunt anonime.

Puteti vizualiza si completa chestionarul online.

Informatii suplimentare despre cercetare puteti obtine de la Alina Dolea, Vicepresedinte pentru educatie si institutii publice, (alina.dolea@comunicare.ro) si despre înscrierea in ARRP de la Mona Ardeleanu, Secretar General (mona.ardeleanu@ozonehomes.ro).

Cred că e important să avem o asociație profesională puternică, prin care să avem acces la certificări, posibilități de dezvoltare și de networking. Mă opresc aici, nu vreau să vă influențez.

Eu zic că merită să îi dăm o direcție ARRP-ului. Completați chestionarul și dați mai departe.

5 thoughts on “Pune umarul la reconstructia breslei de relatii publice in Romania”

  1. Done :)

    Off-topic: i-aș mai adăuga ceva culoare temei blogului, e cam plain pentru cât de fain e contentul scris. Cum ai făcut să fie redirecționarea automată de la titusblog pe tituscapilnean? :D

  2. Mersi! Redirecționarea o fac prin firma hosting, parcă. Acum apropo de blog, pe unde ar trebui să îi mai dau culoare?

  3. Mă dor ochii de la contrast, nu-mi dau seama dacă e prea puternic sau prea slab, dar focalizez greu textul și e obositor. În header ar merge în mod clar ceva mai colorat, poate și în sidebar.

    Dacă n-aș ști că e al tău, aș ieși în secunda 2, pe cuvânt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *