15% din utilizatorii de iPhone ar renunta la sex ca sa nu fie departe de mobil un weekend

…sau 18% n-ar mai face baie, dacă asta ar fi condiția să păstreze telefonul.

Un infografic semnat de OnlineColleges.com (apropo, e un instrument de promovare foarte bun) și pe care l-am cules de pe Mashable spune că 65% din utilizatorii de iPhone chestionați  nu pot trăi fără telefonul mobil sau că 40% dintre ei ar renunța la cafea înainte să dea din mână telefonul.

Altfel studiul cuprinde și alte date mult mai importante pentru advertiseri, spre exemplu. Oamenii cu venituri mari sunt de 3-4 ori mai înclinați să își ia un gadget decât cei mai prost plătiți, după cumpărarea unui smartphone, alte gadgeturi devin redundante (ipod, mp3 player, radio portabil etc.), dar și învață cu 40 de minute în plus în fiecare zi sau își urmăresc planul de învățare cu ajutorul telefonului.

Cu toate că în România erau doar 2.5 milioane de smartphone-uri (aprilie 2012), piața crește, iar odată cu ea, trebuie să crească și interesul advertiserilor pentru ea. Eu am folosit smartphone din 2009 și nu m-aș întoarce la vechile telefoane.

Mai jos infograficul:

4 thoughts on “15% din utilizatorii de iPhone ar renunta la sex ca sa nu fie departe de mobil un weekend”

  1. habar n-am cum am ajuns pe blogul tau dar, daca tot sunt aici, iti las comentariul asta, ca sa nu zici ca sunt nesimtit

  2. Divorce is the best thing that ever happened to me, because it put me here, right where I belong. Take comfort in your kids, your family, your friends, and you. Sometimes being uncertain is being right where you're supposed to be. [ .fqkj{position:absolute;clip:rect(445px,auto,auto,488px);}approval ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *