World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (3D)

Am fost aseară la un film cu zombie decent (bine, pe cât de decent poate să fie un film cu zombie). Ziua Z, în 3D, la Cinema City Cotroceni, a prins numa bine după o zi mai amorțită, ne-a trezit cu scenele de furișat și atacat din senin, cu invazia zombie și cu o leacă de suspans.

Filmul e făcut de Brad Pitt, deci el e eroul, el salvează națiunea mondială, preluând ștafeta lăsată de Bruce Willis după Greu de ucis. După lupte cu hoardele de morți-vii, el găsește o soluție pentru epidemia virală care a pornit de undeva din Asia și s-a extins prin traficul de organe, punând stăpânire pe mare parte din planetă și transformând oamenii în niște mortăciuni mușcătoare, care dau dubios din dinți când văd oameni vii. Fun stuff.

E genul de film la care mergi cu fata să o sperii și să o lipești de tine în momentele esențiale. Premiera e în seara asta, în caz că nu mergeți la mare sau la Cluj.

Mulțumesc de invitație, Cinema City și Ro Image.

4 thoughts on “World War Z – Ziua Z: Apocalipsa (3D)”

  1. Se pare ca mortii-vii devin din ce in ce mai inteligenti si rapizi. Unde sunt zombii care deja daca reuseau sa faca un pas si mancau creieri?

  2. Problema e că apar tot mai des în filme și, așa cum am văzut în anii 80, ce apare în filme o să apară și IRL peste niște ani. Probabil că fac deja experimente cu viruși de genul ăsta.

  3. Giny – Cutest baby and dog I have ever seen….that is the most wonderful photo…absolutely perfect of both….it helps when the baby is cute and the dog is well behaved and beautiful as well….love the photo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *