Olimpiade 2009 Dezvaluite

http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/templates/template_olimpiade/images/citat.gif
sursa: www.olimpiadelecomunicarii.ro

Au trecut 2 zile de Prezentari Publice, in care 44 de echipe s-au duelat, fiecare la categoria lor.

Oamenii astia au petrecut ultimele 2 luni construind campanii si trecand prin probe pentru : experienta extraordinara de invatare din Olimpiade si bineinteles pentru sansa de a fi vazut de angajatori, mai ales acum pe timp de criza.

Majoritatea sunt studenti neangajati, fara alte experiente in spate, care cauta sa lucreze in echipe, sa castige lucruri care in scoala romaneasca lipsesc cu desavarsire.

Atmosfera de la prezentari a fost in general una de fair-play, lumea apaludand toate echipele suficient de consistent, accentuand acolo unde era cazul. In sala s-a ascultat cu atentie, cu toate ca au existat mici grupuri de comentarii. Dragos Dehelean a facut o treaba buna moderand evenimentul, lucrurile miscand-use cat de cat in timpii anuntati.
In pauze, lumea fugea pe hol, la un Wireless slab, o cafea sau un suc cu eventuala tigara de stres. Oamenii au interactionat mai mult in echipe decat intre ele, lasand outsideri ca mine sa stea la cafele cu alti prieteni externi evenimentului.

Spuneam mai sus ca Olimpiadele sunt o ocazie de a fi remarcati de angajatori. Asta se simtea cel mai bine cand urcau pe scena in fata juriului, pentru ca juriul a fost compus din oamenii industriei de marcomm, de la cele mai bune agentii si de la cei mai buni clienti.

Dupa 18 ore petrecute la Casa Poporului, plec din editia asta de Olimpiade poate mai castigat decat daca eram in finala. Mi-am primit “nu”-ul de care aveam nevoie si mi-am lasat acasa aroganta si de aceea am putut avea rabdarea si ambitia sa vad toate echipele. A fost un exercitiu de vointa si de foame, in prima zi 🙂 , din care au rezultat cele 3 articole despre olimpiade.

Pe aceasta cale, vreau sa felicit toate echipele de la Olimpliade, cele din finala, cele din preselectii, cele care vor lua vineri premiile. Am vazut oameni frumosi luni si marti.

http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/templates/template_olimpiade/images/logo.gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *