Chestia mea

Am vazut filmuletele astea doua:

si

Si mi-am dat seama de chestia mea. Chestia care ma impinge sa fiu mai bun si mai tare, sa fiu in intarziere, sa trag ca nebunul pana e perfect, extraordinar, chestia care ma entuziasmeaza.

E o lista.

1. DTP – imi place la nebunie Illustrator/Photoshop/InDesign – mut artwork dintr-un loc in altul pana e perfect balansat, aleg culorile, trimit in print.
2. Webdesign – pagini extraordinare, ghidez utilizatorul prin experienta care i-o ofer online cand imi acceseaza adresa, desenez, sterg, mut, ajustez, modific CSS, scriu o adaptare la un script, fac o animatie in Flash, adaug un DIV.
3. Scrisul – ma inspira, imi fixeaza idei si concepte, comunic ceva care ramane, ma exprim, ma relaxez.
4. Echipa cu care lucrez – daca sunt oameni extrordinari, de la care am ce sa invat, care ma provoaca in fiecare zi sa fiu mai bun, imi dau feedback constructiv si detaliat, le pasa de evolutia mea, sunt interesati sa imi asculte parerile, vor sa ajunga la rezultatea la fel de mult ca si mine.

Astea sunt strict profesional.

Personal alta data.

Pe voi ce va impinge inainte? Ce va face sa faceti lucruri noi in fiecare zi?

p.s. ideea postului asta mi-a venit de la articolul asta

3 thoughts on “Chestia mea”

  1. Exact ce aveam nevoie acum ca sa ma motiveze. Chestia mea este proiectul meu…proiectul nostru (AIESEC & the community), care va creea valoare pentru o noua generatie. Multumesc mult Titus, pentru ca aveam nevoie de asta acum.

  2. Ma bucur ca ti-a fost util, Simona. Felicitari pt rezultatele de pana acum si spor la matching!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *