Spam politic ierarhic psdist

O ardem din nou politic și vă povestesc despre un SPAM amuzant primit astăzi.

Duminica, 6 Decembrie 2009 este o zi istorica pentru Romania. Este ziua cand partidul nostru, ca parte integranta din coalitia impotriva tiranului, va inlocui regimul Basescu. Va chem sa fiti prezenti la urne, alaturi de intreaga familie, in duminica cea mai importanta.

Ati aflat deja, desigur, de la televiziune si din presa, ca Partidul Social Democrat si-a asigurat sustinerea totala a Partidului National Liberal. Prin negocieri … etc

geoanageoaana

Adică nişte bla bla electoral trimis de PSD prin Quantum-Marketing, o firmă care nu are un site funcțional.

Are un buton de dezabonare care duce către nimic(identic cu nimicul site-ului lor), așa că l-am catalogat imediat ca SPAM și i-am trimis scrisoarea standard către spammeri, de la Ionuț de pe blog.

După câteva minute am primit un nou mail de la aceeași micuți, de data asta cu omul din spate schimbat. Surpriză. Mailul era trimis de Iliescu însuși, pentru că am îndrăznit să îi scriu lui Geoană că e Spammer 🙂

iliescuilici

Am mers cu o treaptă mai sus și am fost contactat de șeful însuși. I-am trimis și lui scrisoarea standard, dar de data asta n-am mai primit niciun răspuns. Mă așteptam să fie Năstase sau Vanghelie în următorul mail, dar deh, poate că la ei durează puțin mai mult până retrimit avalanșa de spamuri cu al 3-lea nume.

Voi ce spamuri electorale ați primit?

4 thoughts on “Spam politic ierarhic psdist”

  1. Eu n-am primit chiar asa pe mail. Primesc in schimb mesaje pe telefon cu stiri care sunt care mai de care mai penibile da.. astea sunt pro Basescu. Geoana pe mail si Basescu pe telefon cred ca e meniul complet.
    Oricum, mi se pare chiar penibil. Se promoveaza astia unii pe altii ceva de speriat.
    In ultima vreme mult mai mult decat “romanii” care m-au injurat si mi-au cerut bani prin Franta m-au indignat “dragii” nostri parlamentari. Mi se pare atat de proasta atitudinea lor si mi se par atat de imbecili oamenii care s-au ocupat cu campaniile electorale in ultima vreme incat cred ca as putea sa imi fac un scop in viata din doborarea lor de la conducere daca as crede macar putin ca merita efortul.
    Pentru mine unul sa vad oameni din astia la conducerea unei tari care are atat de mult potential si care mai e si tara in care traiesc eu, este chiar frustrant.
    In momentul asta “culesul de capsuni” pe alte meleaguri mi se pare o varianta mult mai rationala decat sa stai sa incerci sa faci ceva in tara lu’ Papura Voda.
    Asta asa ca sa ma defrustrez. 😀

  2. Ma uitam pe mailul tau si contine de atatea ori “Basescu” in primele paragrafe incat as putea sa cred ca e campanie pro Base.

  3. Deci te mai intorci in tara?

    🙂

    Ce bani ti-au cerut? Pentru ce? Parca se purta moda cumparatului de voturi, nu cerutul de bani de la potentialii alegatori?

    Am vazut ca e plin de basescu, pentru ca asa s-a facut campania electorala anul asta, pe spinarea celuilalt candidat. Pentru ca niciunul nu are o solutie concreta si coerenta pentru Romania. Ce vot greu o sa fie duminica…

  4. Ma intorc in tara, normal. Si nu plec sa fug de astia oricum.
    De bani ceruti ziceam de cersetorii romani de pe aici. Inainte sa vin am crezut ca exagereaza francezii da.. chiar au dreptate. Toti care mi-au cersit bani pe strada erau 90% romani si m-au si injurat dupa aia asa.. ca le-am raspuns in romana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *