Antreprenoriatul romanesc cu zapada

Zapada

sursa foto

Noroc cu prietenii, cămă mai ajută cu scrisul pe blog în vremurile astea de învățat și lucrat all-in-one. Am primit ieri articolașul ăsta, care condamnă sau laudă inițiativele românești de criză. Citiți mai jos toată treeaba:

De dimineata, dupa ce m-am trezit cu greu, mi-am dat seama ca nu am nici o sansa sa iau masina la facltate, din cateva motive: Sa dau la o parte zapada dura cam 15 min. Sa ajung la facultate 1h – 1h 30 min si sa dezapezesc un loc de parcare cand ajung la facultate: 10 min.

Asa ca am mers pe jos 30 min. Si mergand pe jos nu am putu sa nu observ grupulete de 2-3 barbati cu lopeti pe umeri care strigau: “Lopatarii!!!!Lopatarii!!!” si din cand in cand vazand pe cineva langa o masina: “Doriti sa va dam zapada?” Evident, acesti “antreprenori” s-au gandit ca oamenii vor avea nevoie de cineva care sa le dea zapada de pe masina si pot face un ban frumos – sunt convinsa ca cereau cel putin 10-20 lei. Oricum, trebuie sa recunosc, este un upgrade de la cei care “te ajuta sa parchezi” (dau din mana si iti fac semn ca poti sa parchezi acolo daca le dai si lor ceva).

Acum mie mi-ar conveni să am niște băieți din ăștia, care pentru 10-20 de lei mă scapă de chinul de a sta în frig și cu lopata în mână. Dacă există printre cititori oameni care au făcut antreprenoriate din astea, să știți că vă fac site, vă puneți acolo numerelele de mobil(dacă n-aveți, cred că mai am eu o cartelă pe undeva) și negociem niște procentaje din profit. 🙂

Îmi plac oamenii inventivi. A nins, le-a venit ideaa. Sau o coceau de mai demult?

5 thoughts on “Antreprenoriatul romanesc cu zapada”

  1. in ce episod?

    Eu cred ca au vazut ca oamenii se chinuie si au vrut sa faca un ban din chinul lor. Pragmatici :>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *