Snow Explosion II – promoveaza-l si castigi bani

Anul trecut am fost la Snow Explosion(prima ediție), în Decembrie. Au fost 7 zile foarte tari, în Ossiach, în Austria. Nici prețurile un au fost foarte mari, cu 500 Euro, eu unul mi-am rezolvat toate problemele(cazare, masă, skipass – incluse în prețul lor + 150 Euro de cheltuială, pe diverse) Despre cum a fost puteți să citiți pe freejump.ro, unde am făcut un mic jurnal al celor 5 zile de pârtie, de la ceață, la soare puternic – aveți inclusiv o mostră de pârtie, filmată 🙂

În fine, toată povestea a ieșit atât de bine, încât organizatorii au zis că trebuie să mai facă încă una, acum, pe 6-11 Februarie. Mai multe detalii despre asta găsiți la ei pe site, unde puteți să vă și rezervați locuri – sunt camere apartamente de 2-4-6 persoane, cele de 4 și 6 fiind împărțite în camere de câte 2 locuri. Condițiile sunt mișto, însă uneori te simți ca în tabără, dacă stai în apartametul de 6 lucri, în camera principală, care dă spre balcon și bucătărie, deci ajunge să fie cam spațiu comun. Oricum prea mult timp în cameră nu am petrectu, așa că e perfect 🙂

Gata, acum să ajungem și la lucrurile importante: Cum faci bani din treaba asta? E destul de simplu – băieții au făcut un sistem propriu de marketing afiliat – asta în traducere liberă înseamnă că oricine care are blog/site/cont de Facebook – Hi5 – Neogen – LinkedIn – Twitter – etc. poate să promoveze evenimentul și să câștige de la 8 la 20 de Euro pentru fiecare om care își cumpără bilet datorită lui.

Dacă vrei să faci bani din promovarea Snow Explosion II, lasă un comentariu aici, cu o adresă de mail validă și eu o să îți trimit link-ul tău de afiliat. Tu trebuie apoi să convingi oamenii să dea click pe el și să cumpere bilete cât mai multe, până pe 31 Ianuarie.

Dacă vrei să cumperi bilet la Snow Explosion II(pentru că te-am convins că e o excursie tare), dă click aici.

p.s. E pe bune, se dau și contracte și tot tacâmul.

Cazare hotel la cel mai bun pret!
p.p.s Linkurile tale vor fi de tipul : bit.ly/nume(aici e putem să negociem, pun orice vrei tu în loc de nume 🙂 )

17 thoughts on “Snow Explosion II – promoveaza-l si castigi bani”

  1. “Detii un site/ blog activ? Castiga bani cu Rentrop si Straton prin Programul de Marketing afiliat! Care sunt beneficiile tale?
    – Pentru fiecare produs comandat din site-ul tau, castigi 10% din valoarea sa!
    – La primii 200 RON pe care ii castigi, primesti un bonus de 100 RON.
    – Excelenta produselor noastre iti garanteaza succesul! Pentru ca am fost, suntem si vom fi Numarul 1 pe piata produselor de Afaceri, Management, Contabilitate, Fiscalitate, Legislatia muncii.
    – Promovezi ce produse consideri tu ca iti vor aduce mai multi bani.
    – Cost 0: promovezi un produs existent, pentru care nu ai cheltuit nimic. In plus, inscrierea in sistemul de afiliere este gratuita!
    – In contul tau, urmaresti oricand in timp real evolutia vizualizarilor, a clicurilor si a comenzilor venite pe site-ul/site-urile tale! Astfel, poti optimiza in permanenta relatia dintre continutul site-ului tau si reclama selectata, pentru a vinde cat mai bine si pentru a incasa cat mai multi bani la sfarsit de luna!
    Spune “Da” unei afaceri Simple si unui partener de Incredere! Spune “Da” Castigului tau! Inscrie-te gratuit in http://www.affiliate.rs.ro

  2. Pingback: VreauForum.com » Blog Archive » Snow Explosion II – promoveaza-l si castigi bani | Titus Blog
  3. buna ma numesc flory ,am aflat din intamplare ca se pot face bani pe net ,as incerca si eu , dar nu am nici un blog si nici un site,ma ajuta cineva sa imi fac unul?multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *