Bloggerimea se uita la RoBlogFest 2010

logo-2010Am tot auzit de RoBlogFest de când am intrat în industrie(adică de vreo 10 luni) și acum a venit acel moment fatidic: s-au deschis înscrierile la RoBlogFest 2010. Abia aștept să văd ce bloguri interesante/noi/populare/de nișă vor concura anul ăsta, mai ales că m-am înscris și eu la 2 dintre categorii – cel mai popular blog(unde o să am nevoie de ajutorul tău și al prietenilor tăi să mă voteze 🙂 ) și la categoria Campanii integrate de social media – cu TEDxBucharest 2010, unde iar o să am nevoie de susținere.

Aștept de ceva vreme concursul ăsta, ca să descopăr ceva bloguri noi, să vă ce fac cele vechi, dacă greii se vor mai înscrie anul ăsta (Sebi a anunțat că nu). E un moment în care ne numărăm prin blogosferă – să vedem dacă dă cu plus.

LaterEdit: am fost tras de mânecă pentru că nu am spus că nici monden.info nu participă anul ăsta(ei au mai câștigat, lasă și pe alții 🙂 )

LE2: nici desenelecopilariei.ro nu mai participă anul ăsta.

Cum se întâmplă:

1. oricine se poate inscrie si oricine poate vota
2. totul este cat se poate de transparent iar rezultatele sunt furnizate in timp real, sau cat de rapid posibil
3. concurenta e misto si cu ocazia asta vedem si noi cum stam fata de altii (sau ce cred altii despre asta) pe segmentul sau subiectele pe care ni l-am propus sa le acoperim cu blogurile noastre.
4. Cel mai important lucru – vrem sa ne simtim bine nu sa creem dispute sau animozitati.

Ca să poți vota, trebuie să îți faci un cont de Fourhooks(sau să folosești contul de Metropotam, Invită, Urbee etc.). Să vedem ce o să iasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *