Calculator de bani pierduti in sedinte – pentru corporatisti

De 3 zile am fost blocat mental de o durere de cap insistentă și n-am putut lega 2 fraze pe blog. Am scăpat în sfârșit de asta și am zis că trebuie să scriu articolul ăsta. Sâmbătă am citit despre o nouă unealtă mișto, care calculează (in)utilitatea unei șendițe, în funcție de industria din care faci parte, mărimea companiei, de numărul de participanți și de profilul lor.

Goolah(monstrulețul verde de pe site) se transformă, în funcție de cât de mulți bani a irosit compania prin ședința de care tu te-ai plâns pe site.

Site-ul se numește meetordie.com și arată așa:

meetordie

Am făcut un mic experiment, pe baza experiențelor mele anterioare cu AIESEC și cu alte echipe, în care ne adunam câte 7 lideri de decizie, pentru fiecare subarie în parte, iar ședințele de genul ăsta ajungeau să dureze câteodată și 4 ore(dacă aveam de luat o decizie, ceva).

1ebmeeting

Mai jos am și rezultatul de bani 🙂

2

peste $3000 🙂 bun așa.

Hai să vedem dacă e vreun corporatist care vrea să își testeze ședințele de la birou. E o provocare, pentru că în corporații oamenii petrec cel mai mult timp în ședințe și rapoarte, iar numărul lor crește, cu cât urci în rang(am informații din interiorul sistemului).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *