Gunoaie pe youtube si initiativa Dozatorul

Scriu repede ca să nu îmi piară cheful și de așa ceva, pentru că azi a fost ceea ce se numește popular: o zi proastă.

De la început până acum, când scriu rândurile astea.

Tot ce a putut să meargă prost, a mers, toate tâmpeniile pe care puteam să le spun, le-am spus. La țară s-ar fi zis că m-a deochiat careva. Așa o fi. Am găsit un fel de tratament, între timp, pe Youtube, întruchipat de clipurile pe care le-am postat mai jos.

Deja am un obicei, în momentu în care îmi merge prost, să caut soluții prin net, fie că asta înseamnă să trag de mânecă un amic la o discuție, fie că mă apuc să caut forumuri cu probleme similare(asta merge foarte bine la capitolul erori, rețele, viruși. Nu intra să cauți soluții de sănătate, sex și alte bălării, pentru că ai mari șanse să ajungi mai rău decât ai pornit) 🙂

Fără alte comentarii, te las să te delectezi cu clipurile care mi-au îmbunătățit seara asta, substanțial( a se citi am râs bine, chiar dacă unele dintre ele nu prea sunt de râs, dacă stai să le analizezi în detaliu)

Distracția începe la secunda 50. Versurile merg perfect cu anii 90, în care o ardeam pe la dozatoarele TEC, din care sorbeam coloranții cu aspartam(atunci declarat ca sănătos și indicat, mai ales pentru copii). Îmi pare rău că nu mai am poze cu dozatorul de la complexul de magazine Moldova, de pe strada Moldovei, Baia Mare.

În fine, am aflat pe Twitter că mai există un dozator pe Mărgeanului, Sector 5. Sper sa fie acolo, pentru că vreau să fac un minireportaj. Să vedem ce iese:)

Dacă știi de vreun dozator prin București, rămân dator.

La clipul ăsta n-am știut dacă să râd sau să fiu dezamăgit de noua generație. Din păcate, mulți gîndesc exact ca ea. Să nu facă nimic. Absolut nimic. Avem mare viitor, mari caractere 🙂

Mai ții minte reclama aia la Sprite? A făcut furori și a dat idei băieților – clipul de mai sus e una din capodopere.

Momentul prețios este atunci când s-a prins că e filmat. A rămas șocat.

Asta e televiziunea din garajul lui tataia. Decorul, mesele, dinamica, persoanjele sunt absolut superbe!

2 thoughts on “Gunoaie pe youtube si initiativa Dozatorul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *