Reclama zilei – World Wide Fund for Nature

Frunzărind prin reader, am dat peste o reclamă extraordinar de tare a celor de la WWF, pentru salvarea animalelor rare. Cred că simplitatea acestui vizual mărește și mai mult impactul mesajului (Save/Don’t Save). Au făcut o asociere între butonul de salvare de la editorul foto din Mac OS X. WWF sugerează că este foarte simplu să salvezi animalele pe cale de dispariție. E la fel de simplu ca salvarea unei poze din editorul foto.

În plus, imaginea aleasă exprimă cumva o inteligență animală, un fel de conștiință de sine, care știe că nu mai depinde de ea faptul că supraviețuiește sau nu, ci de tine, care apeși butonul de Save(sau nu) și poza(sau animalul) dispare pentru totdeauna.

Genial.

Maimuta

2 thoughts on “Reclama zilei – World Wide Fund for Nature”

  1. Pingback: Tweets that mention Reclama zilei – World Wide Fund for Nature | Titus Blog -- Topsy.com
  2. in special bogiarltze, nu? :) intrebare, voi cum urmariti celelalte bloguri ce le cititi?eu personal folosesc google reader. imi place asa pentru ca ocolesc astfel toate reclamele si temele grafice folosite de cei ce cauta sa impopotaneze cat mai mult blogul lor.desigur ca facem si exceptie, pe cele ce imi plac in mod deosebit, intru si pe ele, sunt unii care chiar stiu sa puna accent si pe aspect si iti face mai mare placerea sa citesti direct de pe blogul lor.acuma, de ce mi-a ramas gandul la bogiarltze oare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *