Cum arata inspiratia pentru creativi

Fiecare mic designer își dorește să aibă lucrarea expusă într-un loc în care o vede toată lumea. Te face să te simți bine câte o remarcă de genul :”Am trecut pe la Unirii și ți-am văzut Outdoor-ul, e foarte mișto”. În plus, ai mult mai multe șanse să prinzi contracte mari, dacă ai vizibilitate – și în centru ai vizibilitate pentru un client service în căutare de furnizori terți sau un client care vrea să facă niște materiale fără fee de agenție.

Una peste alta, e o super-ocazie să te faci cunoscut.

finally-my-inspiration-is-revealed

Tocmai pentru că treburile astea sunt importante pentru creativi, Ursus sponsorizează un Outdoor în centru pentru cea mai creativă și inspirată lucrare. Brieful arată așa:

So the task (or brief for the more politically correct of you) is to think (and execute) how does “Inspiration” look like for the Romanian creatives. A print execution, to be judged by the jury of an all print European festival.

E mult loc de joacă până Sâmbătă, la ora 13:00. Toate materialele se trimit jpeg-RGB la ioana(at)adprint.ro, nu mai mari de 3 mega.

Acum întrebarea mea sună foarte simplu: Cum arată inspirația pentru creativii români? Hai să facem un pic de brainstorming. Incep eu:

Inspirația poate fi…..
o femeie frumoasă
o băutură fină
un drog
snowboarding-ul
flowboarding-ul
o petrecere
o seară liniștită
o bere
și las lista deschisă.

Ce e inspirația?

5 thoughts on “Cum arata inspiratia pentru creativi”

  1. -o tigara la cafea
    -o barfa intre prietene
    -o plimbare de ore noaptea tarziu
    -pozele din liceu
    -mancarea mamei
    -o carte buna
    -un film pshihologic
    -un mail sincer, din corazon

  2. mersi de idei.:) Mi-am mai dat seama de o chestie pe parcurs. Practic, tu ca art, te apuci să faci un outdoor, pe care Ursus îl plătește, ca ei să aibă un OOH creat de tine(pe gratis). Șmecher gândit, nu?

  3. Sunt ferm convinsa ca benficiile care le ies lor sunt mai mari decat cele pe care le are cel ce va castiga.

    Dar hey!, e un inceput.

  4. Ce-i drept, e un inceput de oriunde. Dar cred că e mai bine să începi cu un internship într-o agenție, pe creație, decât să câștigi un concurs de genul ăsta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *