Expozitie foto – vineri – My Hat Story

Expozitie de arta
Expozitie de arta

Azinoapte m-a rugat un prieten să îl ajut cu promovarea unei expoziții foarte faine, de fotografie.

Vineri, pe 12 Martie, la ora 19:00, la cafeneaua Serendipity, va avea loc ”My Hat Story”, expoziția de fotografie a Alexandrei Pașca, fotograf profesionist.

Despre fotografie s-au scris multe, si se vor mai scrie. Parerile sunt inpartite ca si in orice domeniu. Fotografia este un alt fel de comunicare si exprimare artistica. Trebuie sa traiesti momentul si sa imortalizezi clipa. Si de acolo incepe totul. Analiza imaginii facute, imbunatatirea tehnicii, cautarea de noi idei, impartasirea concluziilor cu cei din jur. Sunt multi ani de cand am ales fotografia ca si pasiune, si a ajuns sa imi devina si meserie. Arta fotografica devine din ce in ce mai cunoscuta si multe persoane au aceasta pasiune minunata, si au ales aceasta cale de expresie. Indiferent ca fotografia este digitala sau analoga, alb-negru sau color, are farmecul ei si prin ea fotograful isi exprima niste ganduri si sentimente care vrea sa le impartaseasca cu cei din jur, cunoscuti sau necunoscuti.

Asta spune ea despre ea 🙂 – aici are expus portofoliul ei, ca să îți dai seama ce fel de poze face.

Eu mă duc la expoziție și vreau să te invit și pe tine acolo. Locul în care se ține e foarte mișto, atmosfera caldă și are potențialul să iasă o seară frumoasă, într-o atmosferă de artă foto.

Cine vine?

p.s. dacă nu știi să ajungi la Serendipity, aici găsești indicații:

pe harta

2 thoughts on “Expozitie foto – vineri – My Hat Story”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *