News Flash – Nu se tin Olimpiadele Comunicarii in 2010

logo

Dupa cum stiti, anul 2010 este, din toate punctele de vedere, un an dificil pentru intreaga industrie de comunicare.

Așa începe știrea de pe site-ul Olimpiadelor Comunicării, care anunță faptul că în 2010 nu se va ține ediția cu numărul 10, ci se va amâna pe 2011. Îmi pare rău să văd concursul care mi-a deschis apetitul pentru blogging și mi-a deschis niște uși pe care nici nu le-aș fi atins în alte codiții.

La olimpiadele de anul trecut am învățat o lecție importată – nu fii arogant și pregătește-te temeinic, pentru că oricât de tare te consideri, dacă la momentul zero nu demonstrezi, atunci rămâi cu un gust amar și cu un orgoliu zdrobit 🙂 Pentru echipa mea de atunci așa a fost.

Un șut în fund e un pas înainte. Pe bune. Mi-am propus atunci, după eșec, că voi ajunge într-un fel sau altul pe scenă, la gala de premiere. Am participat la proba de blogging și la concursul de pronosticuri. Am urcat de două ori, pentru cea mai bună poveste a conferințelor și pentru unul dintre pronosticuri.

Dacă vrei să afli mai multe despre Olimpiadele Comunicării 2009, am scris o serie de articole, pe parcursul competiției. O să te ajute să te pregătești pentru ediția din 2011.

Formează-ți echipa din timp, pentru la anul, o să vezi că merită

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *